Aanvulling pensioen

Aanvulling pensioen: zorg ervoor dat je genoeg pensioen opbouwt

Het is goed om af en toe te kijken naar de stand van zaken op financieel gebied. Wanneer he je voor het laatst een blik geworpen op bijvoorbeeld je pensioen? Heb je een idee van de hoogte van het bedrag waar je maandelijks van moet rondkomen wanneer jij 65 of 67 wordt? Tegenwoordig kampen vee mensen met een tekort aan te verwachten pensioen. Daarbij zal het geld dat je nu mag verwachten straks minder koopkracht hebben. Bekijk jouw pensioenoverzicht op het internet en bekijk wat je straks te wachten staat. Zo kun je nu kiezen voor een manier waarop je er straks beter bij zit op financieel gebied. Een voorziening voor de aanvulling pensioen treffen is gelukkig eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Mogelijkheden om te beleggen als aanvulling op je pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Voor welke aanvulling pensioen kies jij?

Uiteraard kun je er voor kiezen om een spaarrekening te openen om een aanvulling pensioen bij elkaar te sparen. Toch merk je vaak dat de rente op een dergelijke rekening dusdanig laag is, dat je amper kapitaal bij elkaar krijgt. Dit is dan ook de reden waarom vele Nederlanders op zoek zijn naar een andere manier om een aanvulling pensioen geld voor elkaar te krijgen voor de toekomst. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan beleggen voor je pensioen. Tegenwoordig kan dit ook door leken worden gedaan, Enige voorkennis is eigenlijk niet nodig. Er zijn fondsen die het mogelijk maken om met een kleine inleg al zelf te beleggen. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten waarmee het fonds voor jou aan de slag gaat met het geld dat je op jouw rekening stort.

Hoog rendement op jouw aanvulling pensioen

Vergelijk je het beleggen met het gewone sparen, dan zie je al snel dat het rendement voor het beleggen doorgaans hoger is dan de rente die je ontvangt op de spaarrekening. Beleggen is dus een interessante keuze voor het beleggen voor de toekomst. Uiteraard zijn er risico’s verbonden aan beleggen. Niemand kan immers in de toekomst kijken. Toch zijn er bepaalde pakketten waar je in kunt beleggen, waarbij het risico lager is. Kies bijvoorbeeld voor een low-riskk of populair pakket waarbij men jouw geld investeert in solide aandelen die niet snel in waarde zullen dalen. Tevens kun je zelf invloed uitoefenen op wat er met jouw geld wordt gedaan.

Jij houdt de regie! Je kunt natuurlijk ook alles voor je laten doen door de experts. Vergelijk nu de aanbieders van het beleggen voor een aanvulling pensioen met ons handige overzicht.

Beleggen voor Pensioen