Brand New Day

Brand New Day Pensioenrekening

Brand New Day is een vriendelijk bedrijf dat het mogelijk maakt om middels het beleggen pensioen bij elkaar te ‘sparen’. Vooral omdat we in Nederland met vergrijzing te maken hebben, heeft de regering de pensioengerechtigde leeftijd omhoog gebracht naar 67 jaar. Bedrijven dragen minder af aan het pensioen en dit zorgt ervoor dat wij later eventueel met een gat in het pensioen of een lage uitkering te maken krijgen. Dit is een van de voornaamste redenen waarom bedrijven als Brand New Day het mogelijk maken om zelf een voorziening voor extra geld als pensioen op te bouwen.

Meer informatie over beleggen voor pensioen bij Brand New Day >

of open direct een rekening  bij Brand New Day

De website van het bedrijf biedt gedegen informatie over de werkwijze. Het inschrijven op een rekening doet men online, via de website.

Pensioen beleggen via Brand New Day

Hoe gaat het beleggen voor pensioen in zijn werk bij Brand New Day? Allereerst moet men een rekening openen. Dit proces verloopt eenvoudig en men doet dit online op de website van het bedrijf. Je mag eenmalig een bedrag storten, maar niets storten mag ook. Tevens is het mogelijk om vaker dan een keer te storten. Het geld dat je op de rekening stort wordt vervolgens belegd door het bedrijf. Dit wordt gedaan door middel van deelname aan zogeheten indexfondsen. Een redelijk deel van de inleg wordt in feite door de belastingdienst teruggegeven door middel van extra belastingvoordeel.

Het verloop van het beleggen bij Brand New Day

Het geld dat je in hebt gelegd op de rekening, maar ook het rendement, staat vast tot aan het bereiken van de leeftijd waarop je met pensioen gaat. Dit is uiterlijk vijf jaar na het bereiken van de leeftijd voor de AOW. Vervolgens koop je met het eindkapitaal dat je bij Brand New Day bij elkaar hebt gespaard, een inkomen bij een aanbieder van jouw eigen keuze. Wanneer dit inkomen is vastgesteld, moet er over dit bedrag inkomstenbelasting worden voldaan. Op deze manier biedt Brand New Day als het ware een financieel product aan dat ook wel belegingssparen kan worden genoemd.

Het bedrijf heeft een transparante werkwijze, helpt met advies en duidelijke informatie via de website en doet vriendelijk aan. Uiteraard kun je contact opnemen wanneer je vragen hebt of advies wilt. Via het beleggen voor je pensioen voor Brand New Day kun je in feite zonder zorgen rendement opbouwen, terwijl jouw geld voor je aan het werk wordt gezet door de managers met know-how van Brand New Day.

Beleggen voor Pensioen