Waar beleggen?

Waar beleggen voor pensioen?

Beleggen voor je pensioen is een van de meest eenvoudige manieren om jouw geld voor je te laten werken. Het is mogelijk om met een relatief klein bedrag per maand extra kapitaal op te bouwen, zodat je bij het bereiken van jouw 65ste of 67ste levensjaar een appeltje voor de dorst hebt. Uiteraard kun je sparen, deze manier van geld opzij zetten biedt alleen weinig rente. Wij bieden je een handig overzicht van de aanbieders van het beleggen voor het pensioen, of voor andere doeleinden in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen om te gaan beleggen voor het vergaren van extra geld voor je kinderen. Waar beleggen? Op die vraag geven we antwoord door je voor te stellen aan de beste aanbieders van de mogelijkheid om te beleggen voor consumenten in Nederland.

Waar beleggen? Bekijk het overzicht

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Als jij je afvraagt waar beleggen? Dan kun je via deze website gebruik maken van ons handige overzicht van aanbieders van beleggen voor iedereen. Zo kun je sneller dan met een spaarrekening kapitaal opbouwen en genieten van je rendement. Er zijn verschillende bedrijven die een oplossing aanbieden voor het eenvoudig zelf beleggen. Doorgaans houdt dit in dat je een rekening opent. Met een maandelijkse inleg kun je bijvoorbeeld zelf beleggen. Ook is het bij sommige aanbieders van online beleggingsdiensten mogelijk om de experts op het gebied van beleggen voor je aan het werk te laten gaan. Een voorbeeld van een van de bedrijven die een makkelijke oplossing voor het zelf beleggen aanbiedt is FitVermogen. Dit bedrijf is een van de meest bekende aanbieders van een eenvoudig te begrijpen online beleggingsproduct.

Hulp bij de vraag; waar beleggen?

Wij hebben door middels van deze informatieve website getracht een beeld te vormen van de verschillende manieren om extra kapitaal voor je pensioen te vergaren. Kies jij voor sparen of beleggen? De keuze is uiteraard heel persoonlijk. Toch blijkt dat de vraag waar beleggen het best beantwoord kan worden aan de hand van goede recensies en ervaringen van voorgangers wat betreft het beleggen bij een bepaalde aanbieder. Daarom hebben wij, naast het geven van algemene informatie, ook aanbieders van het beleggen vergeleken en op een rij gezet. Zo kun je een beslissing nemen op basis van goede informatie.

Neem nu het heft in handen wat betreft jouw eigen pensioen. Het kan frustrerend en lastig zijn om het straks met weinig geld te moeten redden, na jaren te hebben gewerkt. Doe hier nu iets aan en ga een zorgeloze toekomst tegemoet!

Beleggen voor Pensioen