Waar beleggen?

Waar beleggen voor pensioen?

Beleggen voor je pensioen is een van de meest eenvoudige manieren om jouw geld voor je te laten werken. Het is mogelijk om met een relatief klein bedrag per maand extra kapitaal op te bouwen, zodat je bij het bereiken van jouw 65ste of 67ste levensjaar een appeltje voor de dorst hebt. Uiteraard kun je sparen, deze manier van geld opzij zetten biedt alleen weinig rente. Wij bieden je een handig overzicht van de aanbieders van het beleggen voor het pensioen, of voor andere doeleinden in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen om te gaan beleggen voor het vergaren van extra geld voor je kinderen. Waar beleggen? Op die vraag geven we antwoord door je voor te stellen aan de beste aanbieders van de mogelijkheid om te beleggen voor consumenten in Nederland.

Waar beleggen? Bekijk het overzicht

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Als jij je afvraagt waar beleggen? Dan kun je via deze website gebruik maken van ons handige overzicht van aanbieders van beleggen voor iedereen. Zo kun je sneller dan met een spaarrekening kapitaal opbouwen en genieten van je rendement. Er zijn verschillende bedrijven die een oplossing aanbieden voor het eenvoudig zelf beleggen. Doorgaans houdt dit in dat je een rekening opent. Met een maandelijkse inleg kun je bijvoorbeeld zelf beleggen. Ook is het bij sommige aanbieders van online beleggingsdiensten mogelijk om de experts op het gebied van beleggen voor je aan het werk te laten gaan. Een voorbeeld van een van de bedrijven die een makkelijke oplossing voor het zelf beleggen aanbiedt is FitVermogen. Dit bedrijf is een van de meest bekende aanbieders van een eenvoudig te begrijpen online beleggingsproduct.

Hulp bij de vraag; waar beleggen?

Wij hebben door middels van deze informatieve website getracht een beeld te vormen van de verschillende manieren om extra kapitaal voor je pensioen te vergaren. Kies jij voor sparen of beleggen? De keuze is uiteraard heel persoonlijk. Toch blijkt dat de vraag waar beleggen het best beantwoord kan worden aan de hand van goede recensies en ervaringen van voorgangers wat betreft het beleggen bij een bepaalde aanbieder. Daarom hebben wij, naast het geven van algemene informatie, ook aanbieders van het beleggen vergeleken en op een rij gezet. Zo kun je een beslissing nemen op basis van goede informatie.

Neem nu het heft in handen wat betreft jouw eigen pensioen. Het kan frustrerend en lastig zijn om het straks met weinig geld te moeten redden, na jaren te hebben gewerkt. Doe hier nu iets aan en ga een zorgeloze toekomst tegemoet!

Beleggen voor Pensioen