Waar beleggen?

Waar beleggen voor pensioen?

Beleggen voor je pensioen is een van de meest eenvoudige manieren om jouw geld voor je te laten werken. Het is mogelijk om met een relatief klein bedrag per maand extra kapitaal op te bouwen, zodat je bij het bereiken van jouw 65ste of 67ste levensjaar een appeltje voor de dorst hebt. Uiteraard kun je sparen, deze manier van geld opzij zetten biedt alleen weinig rente. Wij bieden je een handig overzicht van de aanbieders van het beleggen voor het pensioen, of voor andere doeleinden in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen om te gaan beleggen voor het vergaren van extra geld voor je kinderen. Waar beleggen? Op die vraag geven we antwoord door je voor te stellen aan de beste aanbieders van de mogelijkheid om te beleggen voor consumenten in Nederland.

Waar beleggen? Bekijk het overzicht

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Als jij je afvraagt waar beleggen? Dan kun je via deze website gebruik maken van ons handige overzicht van aanbieders van beleggen voor iedereen. Zo kun je sneller dan met een spaarrekening kapitaal opbouwen en genieten van je rendement. Er zijn verschillende bedrijven die een oplossing aanbieden voor het eenvoudig zelf beleggen. Doorgaans houdt dit in dat je een rekening opent. Met een maandelijkse inleg kun je bijvoorbeeld zelf beleggen. Ook is het bij sommige aanbieders van online beleggingsdiensten mogelijk om de experts op het gebied van beleggen voor je aan het werk te laten gaan. Een voorbeeld van een van de bedrijven die een makkelijke oplossing voor het zelf beleggen aanbiedt is FitVermogen. Dit bedrijf is een van de meest bekende aanbieders van een eenvoudig te begrijpen online beleggingsproduct.

Hulp bij de vraag; waar beleggen?

Wij hebben door middels van deze informatieve website getracht een beeld te vormen van de verschillende manieren om extra kapitaal voor je pensioen te vergaren. Kies jij voor sparen of beleggen? De keuze is uiteraard heel persoonlijk. Toch blijkt dat de vraag waar beleggen het best beantwoord kan worden aan de hand van goede recensies en ervaringen van voorgangers wat betreft het beleggen bij een bepaalde aanbieder. Daarom hebben wij, naast het geven van algemene informatie, ook aanbieders van het beleggen vergeleken en op een rij gezet. Zo kun je een beslissing nemen op basis van goede informatie.

Neem nu het heft in handen wat betreft jouw eigen pensioen. Het kan frustrerend en lastig zijn om het straks met weinig geld te moeten redden, na jaren te hebben gewerkt. Doe hier nu iets aan en ga een zorgeloze toekomst tegemoet!

Beleggen voor Pensioen