Pensioen Beleggen DEXXI

Pensioen Beleggen DEXXI: uitleg en vergelijken

dexxi pensioen beleggenWat betreft het opbouwen van pensioen is er sprake van drie factoren. Zo hebben we de AOW, maar ook een pensioen dat we opbouwen bij een (eventuele) werkgever. Naast deze twee factoren kun je zelf ook nog pensioen opbouwen. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van het Pensioen Beleggen DEXXI. Hier kun je binnen je fiscale ruimte geld inleggen en (laten) beleggen om rendement te behalen. Wat er ook verandert aan de AOW of aan jouw werkgeverspensioen, dit geld is en blijft van jou. De jaarrente is het deel van je inkomen dat je jaarlijks opzij kunt zetten voor bijvoorbeeld een pensioenvoorziening. De jaarruimte die je in de afgelopen zeven jaar niet hebt benut, kun je hiervoor ook gebruiken. Dit noemt de belastingdienst de reserveringsruimte. Kortom; je kunt fiscaal voordeel behalen door te kiezen voor het Pensioen Beleggen DEXXI. Deze voordelen gelden overigens ook wanneer je start met het beleggen voor pensioen bij een andere aanbieder.

Bekijk ook deze aanbieders om te beleggen voor pensioen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

De voordelen van het Pensioen Beleggen DEXXI

Het starten met het Pensioen Beleggen DEXXI is eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde kennis te hebben van de beleggingsmarkt en DEXXI staat bekend om het leveren van een goede service en een makkelijk te gebruiken platform voor beleggers. Je hebt 24 uur per dag inzage in jouw geldzaken bij DEXXI en je weet dus altijd exact waar je aan toe bent. Wil je wijzigingen aanbrengen in jouw portefeuille voor het beleggen? Geen probleem! Ook bepaal je bij het Pensioen Beleggen DEXXI zelf volgens welk beleggingsprofiel er belegd moet worden. Zo heb je zeggenschap over het risico dat gelopen wordt bij het opbouwen van rendement over jouw geld. Maandelijks wordt jouw portefeuille onder de loep genomen en opnieuw overwogen. Dat geeft een veilig gevoel. Je staat er wat betreft het Pensioen Beleggen DEXXI dus niet alleen voor.

Het Pensioen Beleggen DEXXI vergelijken

Of je nu kiest voor het Pensioen Beleggen DEXXI of voor het beleggen voor het opbouwen van extra pensioen bij een andere aanbieder, het is altijd goed om de verschillende aanbieders kritisch te vergelijken. Dit doe je snel en eenvoudig op basis van ons eerlijke en onafhankelijke overzicht. Wij vinden het belangrijk dat jij als consument weet wat de mogelijkheden zijn om zorgen over de geldzaken in de toekomst weg te nemen. Neem jij het heft in handen en start je met het beleggen voor jouw pensioen? Dan helpen we je graag en gratis bij het maken van een goede vergelijking tussen Pensioen Beleggen DEXXI en andere aanbieders van het beleggen.

Beleggen voor Pensioen