Pensioen Beleggen DEXXI

Pensioen Beleggen DEXXI: uitleg en vergelijken

dexxi pensioen beleggenWat betreft het opbouwen van pensioen is er sprake van drie factoren. Zo hebben we de AOW, maar ook een pensioen dat we opbouwen bij een (eventuele) werkgever. Naast deze twee factoren kun je zelf ook nog pensioen opbouwen. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van het Pensioen Beleggen DEXXI. Hier kun je binnen je fiscale ruimte geld inleggen en (laten) beleggen om rendement te behalen. Wat er ook verandert aan de AOW of aan jouw werkgeverspensioen, dit geld is en blijft van jou. De jaarrente is het deel van je inkomen dat je jaarlijks opzij kunt zetten voor bijvoorbeeld een pensioenvoorziening. De jaarruimte die je in de afgelopen zeven jaar niet hebt benut, kun je hiervoor ook gebruiken. Dit noemt de belastingdienst de reserveringsruimte. Kortom; je kunt fiscaal voordeel behalen door te kiezen voor het Pensioen Beleggen DEXXI. Deze voordelen gelden overigens ook wanneer je start met het beleggen voor pensioen bij een andere aanbieder.

Bekijk ook deze aanbieders om te beleggen voor pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

De voordelen van het Pensioen Beleggen DEXXI

Het starten met het Pensioen Beleggen DEXXI is eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde kennis te hebben van de beleggingsmarkt en DEXXI staat bekend om het leveren van een goede service en een makkelijk te gebruiken platform voor beleggers. Je hebt 24 uur per dag inzage in jouw geldzaken bij DEXXI en je weet dus altijd exact waar je aan toe bent. Wil je wijzigingen aanbrengen in jouw portefeuille voor het beleggen? Geen probleem! Ook bepaal je bij het Pensioen Beleggen DEXXI zelf volgens welk beleggingsprofiel er belegd moet worden. Zo heb je zeggenschap over het risico dat gelopen wordt bij het opbouwen van rendement over jouw geld. Maandelijks wordt jouw portefeuille onder de loep genomen en opnieuw overwogen. Dat geeft een veilig gevoel. Je staat er wat betreft het Pensioen Beleggen DEXXI dus niet alleen voor.

Het Pensioen Beleggen DEXXI vergelijken

Of je nu kiest voor het Pensioen Beleggen DEXXI of voor het beleggen voor het opbouwen van extra pensioen bij een andere aanbieder, het is altijd goed om de verschillende aanbieders kritisch te vergelijken. Dit doe je snel en eenvoudig op basis van ons eerlijke en onafhankelijke overzicht. Wij vinden het belangrijk dat jij als consument weet wat de mogelijkheden zijn om zorgen over de geldzaken in de toekomst weg te nemen. Neem jij het heft in handen en start je met het beleggen voor jouw pensioen? Dan helpen we je graag en gratis bij het maken van een goede vergelijking tussen Pensioen Beleggen DEXXI en andere aanbieders van het beleggen.

Beleggen voor Pensioen