Eerder met pensioen

Eerder met pensioen

Eerder met pensioen gaan dan het moment waarop je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Voor velen lijkt dit een droom. Het leven met een pensioen is voor velen geen vetpot. Je hebt een lange tijd gewerkt en het is tijd om te genieten van het leven. Ben je na 30 september 1957 geboren? Dan is de pensioengerechtigde leeftijd tenminste 67 jaar en drie maanden. Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kun je op basis van jouw geboortedatum berekenen wanneer jij de leeftijd bereikt waarop je recht hebt op een pensioen uitkering. Wil je liever eerder met pensioen kunnen gaan (en wie wil dat niet?), dan zijn er mogelijkheden om dit op financieel gebied te kunnen realiseren.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je financieel gezond eerder met pensioen gaan?

De overheid bepaalt op basis van de gemiddelde levensverwachting wanneer je met pensioen mag gaan. Je kunt maatregelen treffen om te zorgen voor extra geld wanneer je eerder met pensioen wilt gaan. Denk bijvoorbeeld aan kleiner wonen, huren in plaats van kopen en het verkleinen van je budget. Bekijk jouw pensioenoverzicht en bekijk wat je aan pensioen hebt opgebouwd. Een op de 3 inwoners van ons land heeft een pensioentekort.

Bekijk eenmaal per jaar de actuele situatie die voor jou geld en zorg ervoor dat je maatregelen treft om meer geld op te bouwen voor de toekomst. Je kunt zelfs op basis van het sparen en pensioen beleggen mogelijk eerder met pensioen. Het beleggen voor pensioen is extra aantrekkelijk vanwege het feit dat jouw spaarbedrag in dat geval aftrekbaar is in Box 1 bij de belastingdienst en dus niet wordt meegeteld met je vermogen.

Eerder met pensioen willen gaan; de mogelijkheden

Op BeleggenVoorPensioen kun je snel een vergelijking maken tussen de aanbieders voor het beleggen voor jouw pensioen. Je kunt middels het storten van een laag maandelijks bedrag al een mooi appeltje voor de dorst opbouwen. Kom je te overlijden voordat je met pensioen gaat? Dan wordt het bedrag in de meeste gevallen uitgekeerd aan de erfgenamen. Aanbieders als Binck kun je vergelijken met andere aanbieders van het beleggen voor pensioen in beheer. In dat geval leg je geld in op de rekening, de experts gaan beleggen met jouw geld. Bekijk de mogelijkheden en zorg ervoor dat je eerder met pensioen kunt gaan.

Eerder met pensioen gaan is wellicht makkelijker dan je denkt. Bekijk de mogelijkheden en stort extra inkomsten of spaargeld op een beleggingsrekening voor je pensioen. Zo geniet je extra belastingvoordeel en ga je met een gerust gevoel eerder met pensioen. Dat voelt goed.

Beleggen voor Pensioen