Eerder met pensioen

Eerder met pensioen

Eerder met pensioen gaan dan het moment waarop je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Voor velen lijkt dit een droom. Het leven met een pensioen is voor velen geen vetpot. Je hebt een lange tijd gewerkt en het is tijd om te genieten van het leven. Ben je na 30 september 1957 geboren? Dan is de pensioengerechtigde leeftijd tenminste 67 jaar en drie maanden. Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kun je op basis van jouw geboortedatum berekenen wanneer jij de leeftijd bereikt waarop je recht hebt op een pensioen uitkering. Wil je liever eerder met pensioen kunnen gaan (en wie wil dat niet?), dan zijn er mogelijkheden om dit op financieel gebied te kunnen realiseren.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je financieel gezond eerder met pensioen gaan?

De overheid bepaalt op basis van de gemiddelde levensverwachting wanneer je met pensioen mag gaan. Je kunt maatregelen treffen om te zorgen voor extra geld wanneer je eerder met pensioen wilt gaan. Denk bijvoorbeeld aan kleiner wonen, huren in plaats van kopen en het verkleinen van je budget. Bekijk jouw pensioenoverzicht en bekijk wat je aan pensioen hebt opgebouwd. Een op de 3 inwoners van ons land heeft een pensioentekort.

Bekijk eenmaal per jaar de actuele situatie die voor jou geld en zorg ervoor dat je maatregelen treft om meer geld op te bouwen voor de toekomst. Je kunt zelfs op basis van het sparen en pensioen beleggen mogelijk eerder met pensioen. Het beleggen voor pensioen is extra aantrekkelijk vanwege het feit dat jouw spaarbedrag in dat geval aftrekbaar is in Box 1 bij de belastingdienst en dus niet wordt meegeteld met je vermogen.

Eerder met pensioen willen gaan; de mogelijkheden

Op BeleggenVoorPensioen kun je snel een vergelijking maken tussen de aanbieders voor het beleggen voor jouw pensioen. Je kunt middels het storten van een laag maandelijks bedrag al een mooi appeltje voor de dorst opbouwen. Kom je te overlijden voordat je met pensioen gaat? Dan wordt het bedrag in de meeste gevallen uitgekeerd aan de erfgenamen. Aanbieders als Binck kun je vergelijken met andere aanbieders van het beleggen voor pensioen in beheer. In dat geval leg je geld in op de rekening, de experts gaan beleggen met jouw geld. Bekijk de mogelijkheden en zorg ervoor dat je eerder met pensioen kunt gaan.

Eerder met pensioen gaan is wellicht makkelijker dan je denkt. Bekijk de mogelijkheden en stort extra inkomsten of spaargeld op een beleggingsrekening voor je pensioen. Zo geniet je extra belastingvoordeel en ga je met een gerust gevoel eerder met pensioen. Dat voelt goed.

Beleggen voor Pensioen