Vervroegd met pensioen

Vervroegd met pensioen

Vervroegd met pensioen kunnen gaan is voor de meesten van ons een heerlijk idee. Tijd doorbrengen met vrienden en geliefden, reizen en eindelijk de dingen kunnen doen waar je nu geen tijd voor kunt maken. Weet je hoeveel geld je maandelijks gaat ontvangen om van jouw pensioen te kunnen genieten? Of is dat nog onduidelijk? Je kunt op de Mijn Pensioen website inloggen met jouw DigiD en bekijken wat de huidige stand van zaken is. Ook is het verstandig om ieder jaar weer te bekijken wat de actuele verwachte pensioenleeftijd is voor jou. De overheid kan en mag dit ieder jaar aanpassen op basis van de gemiddelde levensverwachting. Kortom, er zitten nogal wat haken en ogen aan vervroegd met pensioen gaan.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Vervroegd met pensioen, hoe krijg je dat voor elkaar?

Je kunt niet eerder een uitkering in de vorm van een pensioen ontvangen vanuit de AOW da vanaf het moment waarop je de uitkeringsgerechtigde leeftijd daadwerkelijk hebt bereikt. Pas dan heb je dat geld in handen. Soms is het wel zo dat je bijvoorbeeld vanaf de leeftijd van 65 jaar al een klein maandelijks bedrag ontvangt vanuit een pensioen dat je eerder hebt opgebouwd bij een bepaalde werkgever.

Wil je vervroegd met pensioen kunnen gaan? Dan kun je er aan denken om bijvoorbeeld minder te gaan werken. Ook kun je er geheel zelf voor zorgen dat je vervroegd met pensioen kunt met een som aan geld die je zelfstandig hebt opgebouwd. Hiervoor kun je natuurlijk sparen, maar de spaarrentes leveren nauwelijks nog winst op. Beleggen voor het pensioen is een populaire keuze.

Beleggen en vervroegd met pensioen kunnen gaan

Starten met beleggen voor jouw toekomst kan meer rendement opleveren dan sparen. Zo kun je maandelijks een klein bedrag inleggen op een rekening, bijvoorbeeld bij een aanbieder van het beleggen voor het pensioen zoals Binck. Je kiest voor een inleg die je goed kunt missen en spaart voor langere tijd door. De beleggingsexperts gaan voor je aan het werk met jouw geld en zorgen hiermee hopelijk voor een mooi rendement.

Zo heb je aan het einde van de rit een som geld in handen waarmee je als het ware vervroegd met pensioen kunt en een uitkering kunt kopen. Ook een pensioenhiaat kun je op deze manier goed opvullen, of zorgen voor een mooie aanvulling op een laag verwacht pensioen. Vervroegd met pensioen gaan is dus mogelijk. Start zo snel mogelijk.

Beleggen voor Pensioen