Zelf pensioen beleggen

Zelf pensioen beleggen: Vergelijk en start vandaag!

Heb jij een bepaald beeld van de dingen die je wilt kunnen doen wanneer je jouw pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt? Weet je al wat de plannen zijn? Of vind je jezelf nog te jong om daarover na te denken? Het is altijd interessant om gebruik te maken van de mogelijkheid om online te controleren wat jouw opgebouwde pensioen op dit moment is. Vooral wanneer je verschillende werkgevers hebt gehad is het verstandig om op de hoogte te zijn van het pensioen dat je zult gaan ontvangen. Zo krijg je een duidelijk beeld van jouw toekomst op financieel gebied. Zelf pensioen beleggen of sparen voor je pensioen zijn de twee meest populaire mogelijkheden om geld op te bouwen voor later.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je zelf pensioen beleggen?

Misschien heb jij al wat pensioen opgebouwd en heb je recht op een maandelijks bedrag aan AOW wanneer je stopt met werken. Daarnaast kun je zelf zorgen voor een extra bedrag dat je kunt aanwenden als pensioen. Op die manier kun jij jouw eigen pensioen aanvullen en zo zorgen voor een comfortabele voorziening voor je oude(re) dag. Je kunt zelf pensioen beleggen of sparen voor je pensioen. Wellicht heb je recht op een erfenis of heb je spaargelden. Hiermee zou je kunnen beleggen middels een speciaal fonds. Je kunt op deze manier zonder beurskennis jouw geld verhogen en genieten van je rendement.

Het is, ook als je geen hoge bedragen aan spaargeld hebt, mogelijk om met een klein bedrag per maand zelf te beleggen. Of je laat dit doen door degenen die er verstand van hebben, middels deelname aan een fonds. Het grote voordeel van het zelf pensioen beleggen is het rendement. Dit is doorgaans aanzienlijk groter of hoger dan de rente op een spaarrekening. Uiteraard is het sparen wel minder risicovol.

Beginnen met zelf pensioen beleggen

Denk jij er over om eventueel te starten met zelf pensioen beleggen? Dan is het handig om gebruik te maken van ons overzicht van aanbieders, die het beleggen voor je pensioen eenvoudig maken. Start met een lage inleg, of kies juist voor het starten met een groot bedrag.

De keuze is aan jou! Je kunt de winst en het bedrag laten uitkeren wanneer je 67 bent, of eerder. Wel kun je gebruik maken van belastingvoordeel, wanneer je jouw geld vast laat staan tot aan de pensioengerechtigde leeftijd. Zo weet je echt zeker dat je het rustig aan kunt doen wanneer je niet meer werkt.

Beleggen voor Pensioen