Pensioen beleggen ZZP

Pensioen beleggen ZZP: ideaal voor ondernemers

Als ZZP’er is het vaak al moeilijk genoeg om voldoende inkomen te vergaren. Maar liefst ruim 40% van de ZZP’ers in Nederland heeft niets opzij gezet voor het pensioen voor later. Het is immers lastig om extra geld te vinden om opzij te zetten. Het is toch als zelfstandige zeer belangrijk om na te denken over een voorziening voor de oude dag. Je wilt na al het harde werken kunnen genieten van je vrije tijd. Wellicht zul je toch nog jouw werk blijven doen, maar alles komt op een lager pitje te staan. Daarbij zul je extra inkomen nodig hebben in de vorm van een pensioen. Zo kun je blijven leven zoals je dat wilt, of eindelijk toekomen aan de dingen die je graag wilt doen. Pensioen beleggen ZZP is zeker een optie voor degenen die een extra centje opzij willen zetten.

Mogelijkheden om te beleggen voor je pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je pensioen beleggen ZZP?

Sparen is een mogelijkheid voor de ZZP’er die graag wat geld wil overhouden voor het pensioen. Vind je het moeilijk om hier extra geld beschikbaar voor te krijgen als zelfstandige? Je kunt jouw situatie eens onder de loep nemen. Vaak kun je besparen op sommige zaken. Al met een klein bedrag vanaf zo’n 50 Euro per maand kun je als ZZP’er deelnemen aan een fonds, waarbij jouw geld wordt belegd voor je pensioen. Door middel van dit beleggen met een laag risico, maak je rendement. Dit rendement ligt hoger dan de rente-opbrengst van gewoon sparen. Pensioen beleggen ZZP is simpel. Je hoeft er geen extra kennis voor te hebben. Je hebt het als ZZP’er immers al druk genoeg.

Pensioen beleggen ZZP, waar kies je voor?

Denk jij er over om een voorziening te regelen voor het moment waarop je met pensioen kunt gaan? Bekijk de mogelijkheden eens wat betreft het investeren en beleggen. Middels deze website geven we gratis en degelijk advies at betreft de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een groot aantal goede aanbieders van de mogelijkheid om te beleggen. Tevens biedt het beleggen voor je pensioen je ook nog eens belastingvoordeel in box 3. Dit voordeel geldt overigens alleen wanneer je jouw belegde som plus het rendement pas laat uitkeren wanneer jij de leeftijd van 65 of 67 jaar hebt bereikt. Dit is de leeftijd waarop je met pensioen kunt gaan.

Laat jij jouw belegde geld eerder uitkeren? Dan vervalt het belastingvoordeel. Bekijk ons overzicht van aanbieders van pensioen beleggen ZZP en vergelijk de mogelijkheden.

Beleggen voor Pensioen