Pensioen beleggen ZZP

Pensioen beleggen ZZP: ideaal voor ondernemers

Als ZZP’er is het vaak al moeilijk genoeg om voldoende inkomen te vergaren. Maar liefst ruim 40% van de ZZP’ers in Nederland heeft niets opzij gezet voor het pensioen voor later. Het is immers lastig om extra geld te vinden om opzij te zetten. Het is toch als zelfstandige zeer belangrijk om na te denken over een voorziening voor de oude dag. Je wilt na al het harde werken kunnen genieten van je vrije tijd. Wellicht zul je toch nog jouw werk blijven doen, maar alles komt op een lager pitje te staan. Daarbij zul je extra inkomen nodig hebben in de vorm van een pensioen. Zo kun je blijven leven zoals je dat wilt, of eindelijk toekomen aan de dingen die je graag wilt doen. Pensioen beleggen ZZP is zeker een optie voor degenen die een extra centje opzij willen zetten.

Mogelijkheden om te beleggen voor je pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je pensioen beleggen ZZP?

Sparen is een mogelijkheid voor de ZZP’er die graag wat geld wil overhouden voor het pensioen. Vind je het moeilijk om hier extra geld beschikbaar voor te krijgen als zelfstandige? Je kunt jouw situatie eens onder de loep nemen. Vaak kun je besparen op sommige zaken. Al met een klein bedrag vanaf zo’n 50 Euro per maand kun je als ZZP’er deelnemen aan een fonds, waarbij jouw geld wordt belegd voor je pensioen. Door middel van dit beleggen met een laag risico, maak je rendement. Dit rendement ligt hoger dan de rente-opbrengst van gewoon sparen. Pensioen beleggen ZZP is simpel. Je hoeft er geen extra kennis voor te hebben. Je hebt het als ZZP’er immers al druk genoeg.

Pensioen beleggen ZZP, waar kies je voor?

Denk jij er over om een voorziening te regelen voor het moment waarop je met pensioen kunt gaan? Bekijk de mogelijkheden eens wat betreft het investeren en beleggen. Middels deze website geven we gratis en degelijk advies at betreft de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een groot aantal goede aanbieders van de mogelijkheid om te beleggen. Tevens biedt het beleggen voor je pensioen je ook nog eens belastingvoordeel in box 3. Dit voordeel geldt overigens alleen wanneer je jouw belegde som plus het rendement pas laat uitkeren wanneer jij de leeftijd van 65 of 67 jaar hebt bereikt. Dit is de leeftijd waarop je met pensioen kunt gaan.

Laat jij jouw belegde geld eerder uitkeren? Dan vervalt het belastingvoordeel. Bekijk ons overzicht van aanbieders van pensioen beleggen ZZP en vergelijk de mogelijkheden.

Beleggen voor Pensioen