Extra pensioen beleggen

Extra pensioen beleggen: start vandaag nog!

Heb jij geconstateerd dat het pensioen dat je door de jaren heen hebt opgebouwd niet voldoende zal zijn om van te leven? Of ben je wellicht helemaal niet op de hoogte van het bedrag dat je na jouw 65ste of 67ste verjaardag kunt verwachten? Dan is het nu tijd om eens kritisch te kijken naar je pensioen. Wellicht denk je dat het nog een eeuwigheid duurt voor je hier aan toe bent. Toch is het verstandig om zo jong mogelijk te beginnen met extra pensioen beleggen of met het sparen voor je pensioen.

Pensioen beleggen is mogelijk via deze aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Waarom extra pensioen beleggen?

Op mijn pensioen overzicht op het internet, kun je online een duidelijk overzicht te zien krijgen van het door jou opgebouwde geld. Log simpelweg in met jouw DigiD en je weet wat jij kunt verwachten. Voor de meesten van ons geldt dat het pensioen dat voor ons klaar staat niet voldoende zal zijn om comfortabel van te leven, wanneer die tijd komt. Hier kun je zelf uiteraard iets aan doen. Extra pensioen beleggen is een van de acties die je kunt ondernemen om later meer geld tot je beschikking te hebben. Het is nou eenmaal een prettig idee dat je iets kunt doen voor jezelf, waar je op latere leeftijd profijt van zult hebben. Het beleggen van spaargeld, een erfenis of een klein maandelijks bedrag, kan al een heel groot verschil maken.

Hoe werkt extra pensioen beleggen?

Tegenwoordig zijn er vele aanbieders te vinden die het mogelijk maken om je geld te beleggen, ook zonder enige kennis van het beleggen. In feite leg je jouw geld in op een eigen rekening, waarna de experts gaan beleggen met jouw geld. Jij kiest zelf of je wilt investeren en beleggen in fondsen die snel winst (rendement) opleveren, of je kiest voor ‘veilige’ beleggingen in fondsen die een wat lager en meer solide rendement opleveren. Op deze manier kun je de risico’s zelf inperken. De experts gaan met je geld aan de slag. Uiteindelijk kun jij op ieder moment inzage krijgen op jouw geld en jouw eigen rekening. Deze manier van extra pensioen beleggen is tegenwoordig veilig, populair en het beleggen kan een goed rendement opleveren. Zo zet jij jouw geld aan het werk!

Neem nu een kijkje in ons overzicht van aanbieders van extra pensioen beleggen en kies de beste manier van beleggen voor jou. Dit is al mogelijk met een klein maandelijks bedrag. Wij hebben de beste aanbieders voor je vergeleken.

Beleggen voor Pensioen