Zelf pensioen regelen

Zelf pensioen regelen

Zelf pensioen regelen is voor de meesten van ons een noodzakelijk kwaad. Maar liefst 1 op de 3 Nederlanders heeft te maken met een tekort aan pensioen in de toekomst. Wanneer je ontdekt dat ook jij zult moeten leven met een klein bedrag aan pensioen wanneer je de juiste leeftijd bereikt hebt om met pensioen te mogen gaan, is het tijd om actie te ondernemen. Zelf pensioen regelen is niet zo ingewikkeld als je wellicht denkt. Tegenwoordig is het mogelijk om met het opzij leggen van een klein maandelijks bedrag een goede toekomst op financieel gebied tegemoet te kunnen gaan.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Zelf pensioen regelen met beleggen

Het is nu de tijd om een start te maken met zelf pensioen regelen. Zo kun je zorgen voor een goede aanvulling op jouw toekomstige pensioen. Kies voor een goede aanbieder van het beleggen voor het pensioen. Je kunt hiervoor een handige vergelijking maken op basis van onafhankelijke informatie. Een goed voorbeeld van een aanbieder van het pensioenbeleggen is Binck. Je opent hierbij een rekening voor het zelf pensioen regelen.

Vervolgens leg je maandelijks een bedrag aan geld in op deze rekening waarvan je zeker weet dat je het geld maandelijks kunt missen. De experts van de aanbieder gaan voor je aan het werk met beleggen. Zo kun je mogelijk een mooi rendement opbouwen dat meer waarde heeft dan de huidige teleurstellende rentes van de banken voor het sparen. Zo kun je zelf pensioen regelen en aanvullen.

Een van de voordelen van zelf pensioen regelen

Wil je mogelijk eerder met pensioen kunnen gaan? Of vind je het simpelweg prettig om over meer geld te kunnen beschikken wanneer je stopt met werken? Start dan vandaag nog met zelf pensioen regelen. Bij het beleggen voor je pensioen kun jij je voordeel doen met belastingvoordeel. Het vermogen dat je spaart mag in Box 1 afgetrokken worden van je vermogen. Dit is handig om te weten bij het invullen van de jaarlijkse aangifte en kan een mooi voordeel opleveren.

Vandaag nog starten met zelf pensioen regelen

Start vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden voor zelf pensioen regelen. Kies voor een goede aanbieder van het beleggen voor je pensioen. Je hoeft zelf geen kennis te hebben van de wereld van het beleggen. De experts doen het werk immers voor je. Zelf pensioen regelen is de manier bij uitstek om later comfortabel te kunnen leven en genieten.

Beleggen voor Pensioen