Pensioensparen

Pensioensparen

Je kunt tegenwoordig handig gebruik maken van pensioensparen met een aanzienlijk voordeel wat betreft de belasting. Zo kun je bijvoorbeeld de fiscale ruimte met een salarisdeel bij de belasting benutten tot een bedrag van 105,075 Euro op jaarbasis benutten in Box 1. Zo kun je sparen vanuit je bruto salaris en heb je minder kosten wat betreft het betalen van belasting over het sparen.

Met pensioensparen kun je sparen tot aan de AOW gerechtigde leeftijd. Eventueel kan en mag je daarna nog 5 jaar doorsparen om extra voordeel te behalen. Na het sparen koop je als het ware een appeltje voor de dorst voor je pensioen. Zo kun je naast jouw pensioen beschikken over extra geld om comfortabel te genieten van jouw vrije tijd en oude dag.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe werkt pensioensparen nou eigenlijk?

Het sparen bij de bank levert nauwelijks iets op tegenwoordig. De rentes voor het sparen bij de banken zijn zo laag dat je hier bijna geen profijt van hebt. Ook niet wanneer je het spaargeld voor een langere tijd laat vastzetten. Door middel van beleggen voor het pensioen kun je ervoor zorgen dat een aanbieder van deze dienst, zoals Binck, de experts van de aanbieder met jouw spaargeld aan de slag laat gaan.

Je hoeft dus zelf geen kennis te hebben van het beleggen om mogelijk voordeel te behalen met een leuk rendement. Het pensioensparen op deze manier kun je zelfs doen met een klein maandelijks bedrag. Jij bepaalt bij veel aanbieders van het pensioensparen wat je inlegt op de spaarrekening. Zo spaar je wanneer het je uitkomt voor een goede aanvulling op je pensioen. Mocht je komen te overlijden voor het bereiken van de leeftijd waarop je met pensioen zou gaan, dan ontvangen de erfgenamen het opgespaarde bedrag uiteraard.

De aanbieders van het pensioensparen betrouwbaar vergelijken

Het pensioensparen is een mooi bankspaarproduct waarmee je kunt zorgen voor een goede toekomst op financieel gebied. Het bij elkaar sparen door middel van beleggen van het spaargeld zorgt ervoor dat je op latere leeftijd goed zit. Sommige aanbieders van het pensioensparen werken in de eerste fase van het pensioensparen met het beleggen met een hoger risico, voor meer mogelijk rendement. Pas in de latere jaren (dichter bij het naderen van het pensioen) wordt dit risico eventueel afgebouwd. Jij bepaalt.

De aanbieders van het pensioensparen bekijken en vergelijken

Op BeleggenVoorPensioen kun je terecht voor duidelijke en onafhankelijke informatie wat betreft de mogelijkheden van het pensioensparen. Ook kun je op deze website snel een duidelijke en betrouwbare vergelijking maken tussen de aanbieders van het pensioensparen. Heb je interesse in het starten met het bijeen sparen van een extra aanvulling op jouw opgebouwde pensioen? Dan vraag je desgewenst direct een offerte aan of open je direct een rekening voor het sparen op deze manier.

Beleggen voor Pensioen