Mijn pensioen

Mijn pensioen: Aanvullen is mogelijk door te beleggen

Tegenwoordig is het eenvoudig om online te ontdekken wat je mag verwachten aan pensioen wanneer je 65 of 67 jaar wordt. Op Mijnpensioenoverzicht kun je inloggen met je DigiD (die je gebruikt voor al het inloggen voor informatie van de overheid). Middels het overzicht op de website kun je jouw opgebouwde pensioen bekijken. In de meeste gevallen wordt in de verschillende sectoren waarin een pensioen wordt opgebouwd, rekening gehouden met de indexering. In slechte economische tijden is dit overigens minder (of niet) het geval. Bekijk ‘mijn pensioen’ op de website om te ontdekken wat jouw exacte pensioen zal zijn. Zo kun je een goed beeld vormen van je toekomst op financieel gebied, wanneer je gestopt bent met werken.

Meer pensioen? Bekijk mogelijkheden om te beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Genieten van mijn pensioen

Het is prettig om vooruit te kunnen kijken naar een periode in je leven waarin je weinig verplichtingen hebt. Je kunt gaan reizen, hobbies uitoefenen en zelfs blijven werken wanneer je dit wilt. Ook kun je er voor kiezen om volop te genieten van je pensioen. Daarvoor heb je uiteraard wel genoeg geld nodig. Zorg voor een extra potje geld voor de oude dag en neem het ervan na vele jaren van werken. Misschien vraag jij je af ‘hoe kan ik mijn pensioen aanvullen?’. Daarbij kunnen wij je helpen met eerlijk en gratis advies via deze informatieve website. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht van de beste aanbieders van het beleggen voor je pensioen. Zo kun jij de mogelijkheden voor het vergaren van extra kapitaal goed vergelijken.

Beleggen voor mijn pensioen

Je kunt zowel kiezen voor beleggen als voor het sparen van geld voor een extra som geld tijdens je pensioen. Uiteraard kan het moeilijk zijn om extra geld opzij te leggen in deze zware economische tijd. Toch zul je merken, wanneer je jouw huishouden en budget onder de loep neemt, dat er vaak wel iets te besparen is. Met een klein bedrag, vanaf zo’n 50 Euro per maand, kun je al heel wat bereiken wat betreft het opbouwen van extra kapitaal voor je pensioen.

Beleggen voor mijn pensioen is dan ook een populaire keuze die veel mensen maken. Kiezen voor het opbouwen van mijn pensioen Zorg dat je voldoende tijd hebt om extra geld op te bouwen voor je pensioen. Zo kun je uitkijken naar voldoende budget om te leven zoals jij dat wilt. Laat jouw geld voor je werken middels eenvoudig beleggen bij een van de fondsen in ons overzicht. Of kies voor sparen tegen een lagere rente. De keuze is aan jou!

Beleggen voor Pensioen