BinckBank Pensioen

BinckBank Pensioen: bereken wat het jou kan opleveren!

Het genieten van je vrije tijd en met pensioen gaan is iets waar velen van ons naar uitzien. Maar hoe zal de financiële situatie zijn en hoeveel geld heb je per maand om van te leven wanneer de tijd daar is? Met een aanbieder van het beleggen voor je pensioen zoals BinckBank Pensioen kun je er zelf voor zorgen dat je een mogelijk tekort aan pensioen voor de toekomst zelf kunt aanvullen. Hierbij leg je (bijvoorbeeld maandelijks) een klein bedrag opzij in een beleggingsrekening. De experts van BinckBank pensioen gaan voor je aan de slag. Wanneer je niet voldoende pensioen hebt opgebouwd kun je gebruik maken van een belastingvrije manier om extra pensioen op te bouwen.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Belastingvoordeel met pensioen aanvullen bij BinckBank Pensioen

Je kunt eenvoudig berekenen hoe jouw pensioen er op dit moment voor staat, wat betreft het moment dat je echt de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt en van jouw pensioen mag gaan genieten. De overheid heeft in samenwerking met de belastingdienst bepaald dat je zonder nadelige gevolgen wat betreft het betalen van belasting jouw pensioen tot een bepaalde grens mag aanvullen. Maak gebruik van dit voordeel wanneer je ontdekt dat je te maken hebt met een tekort en start met het beleggen voor pensioen. BinckBank Pensioen is slechts een van de aanbieders van het beleggen voor pensioen. Op BeleggenVoorPensioen maak je snel een handige vergelijking tussen de aanbieders op basis van onafhankelijke informatie. Tevens kun je direct offertes of een beleggingsrekening aanvragen.

Geen kennis van het beleggen nodig voor het BinckBank Pensioen beleggen

Voor het BinckBank Pensioen beleggen hoef je geen kennis te hebben van de wereld van het beleggen. Jij opent een beleggingsrekening en de experts van BinckBank Pensioen gaan voor je aan het werk om goede beleggingsacties te doen. Jouw geld groeit en staat vast tot jij de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt. Vervolgens ‘koop’ je jouw pensioen met de opbrengst van deze BinckBank Pensioen beleggingen. Zo eenvoudig kan het zijn om te zorgen voor een goede financiële situatie wanneer je met pensioen gaat.

Vergelijk BinckBank Pensioen beleggen

Investeer eenmalig wat tijd in het zorgen voor een goed pensioen en vergelijk de aanbieders van het beleggen voor je pensioen op BeleggenVoorPensioen. Bekijk jouw huidige pensioenoverzicht en bekijk hoe je uitkomt. Heb je voor meerdere werkgevers gewerkt? Ben je ZZP’er of heb je tijdelijk in het buitenland gewerkt? Wellicht heb je door ziekte tijdelijk niet kunnen werken. Kortom, er zijn veel redenen waarom je te maken kunt hebben met een pensioen hiaat. Met het BinckBank Pensioen beleggen kun je hier nu iets aan doen.

Beleggen voor Pensioen