BinckBank Pensioen

BinckBank Pensioen: bereken wat het jou kan opleveren!

Het genieten van je vrije tijd en met pensioen gaan is iets waar velen van ons naar uitzien. Maar hoe zal de financiële situatie zijn en hoeveel geld heb je per maand om van te leven wanneer de tijd daar is? Met een aanbieder van het beleggen voor je pensioen zoals BinckBank Pensioen kun je er zelf voor zorgen dat je een mogelijk tekort aan pensioen voor de toekomst zelf kunt aanvullen. Hierbij leg je (bijvoorbeeld maandelijks) een klein bedrag opzij in een beleggingsrekening. De experts van BinckBank pensioen gaan voor je aan de slag. Wanneer je niet voldoende pensioen hebt opgebouwd kun je gebruik maken van een belastingvrije manier om extra pensioen op te bouwen.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Belastingvoordeel met pensioen aanvullen bij BinckBank Pensioen

Je kunt eenvoudig berekenen hoe jouw pensioen er op dit moment voor staat, wat betreft het moment dat je echt de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt en van jouw pensioen mag gaan genieten. De overheid heeft in samenwerking met de belastingdienst bepaald dat je zonder nadelige gevolgen wat betreft het betalen van belasting jouw pensioen tot een bepaalde grens mag aanvullen. Maak gebruik van dit voordeel wanneer je ontdekt dat je te maken hebt met een tekort en start met het beleggen voor pensioen. BinckBank Pensioen is slechts een van de aanbieders van het beleggen voor pensioen. Op BeleggenVoorPensioen maak je snel een handige vergelijking tussen de aanbieders op basis van onafhankelijke informatie. Tevens kun je direct offertes of een beleggingsrekening aanvragen.

Geen kennis van het beleggen nodig voor het BinckBank Pensioen beleggen

Voor het BinckBank Pensioen beleggen hoef je geen kennis te hebben van de wereld van het beleggen. Jij opent een beleggingsrekening en de experts van BinckBank Pensioen gaan voor je aan het werk om goede beleggingsacties te doen. Jouw geld groeit en staat vast tot jij de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt. Vervolgens ‘koop’ je jouw pensioen met de opbrengst van deze BinckBank Pensioen beleggingen. Zo eenvoudig kan het zijn om te zorgen voor een goede financiële situatie wanneer je met pensioen gaat.

Vergelijk BinckBank Pensioen beleggen

Investeer eenmalig wat tijd in het zorgen voor een goed pensioen en vergelijk de aanbieders van het beleggen voor je pensioen op BeleggenVoorPensioen. Bekijk jouw huidige pensioenoverzicht en bekijk hoe je uitkomt. Heb je voor meerdere werkgevers gewerkt? Ben je ZZP’er of heb je tijdelijk in het buitenland gewerkt? Wellicht heb je door ziekte tijdelijk niet kunnen werken. Kortom, er zijn veel redenen waarom je te maken kunt hebben met een pensioen hiaat. Met het BinckBank Pensioen beleggen kun je hier nu iets aan doen.

Beleggen voor Pensioen