ZZP pensioen

ZZP pensioen: Pensioenbeleggen kan zeer interessant zijn!

Als zelfstandige heb je een vrij leven op de arbeidsmarkt. Toch is het vergaren van genoeg werk en inkomen stressvol, voornamelijk tijdens rustige tijden. Stel je voor dat je straks, na een leven als ZZP’er met pensioen gaat. Je wilt een rustiger leven en zult wellicht af en toe jouw beroep nog uitvoeren, op een lager pitje. Toch zul je de behoefte hebben om het wat rustiger aan te kunnen doen. Misschien heb je plannen om wat meer van de wereld te zien en uiteraard heb je voldoende inkomen nodig voor de vaste lasten. Een ZZP pensioen kun je zelf bij elkaar sprokkelen. Hoe eerder je hiermee begint, des te beter.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Het ZZP pensioen bij elkaar krijgen

Misschien heb je de mogelijkheid om af en toe een gedeelte van je inkomen opzij te zetten. Vaak moet een ZZP’er zijn of haar reserves aanspreken in tijden waarin er minder werk is. Ook sparen is vaak niet of nauwelijks mogelijk. Toch kun je al met een klein bedrag per maand een reserve voor je pensioen bij elkaar krijgen. Beleggen is hier een goede optie voor. Je krijgt doorgaans een hoger rendement dan bij het sparen. Tegenwoordig is de rente op een spaarrekening behoorlijk laag. Je zult dan ook enorme hoeveelheden geld moeten sparen om er later iets mee te kunnen. Bij het ZZP pensioen beleggen kun je met een klein bedrag tot een behoorlijke som komen voor je pensioen. Je hebt het al druk genoeg? Geen punt! De aanbieders van het beleggen voor je pensioen doen het werk voor je.

Aanbieders van het ZZP pensioen beleggen vergelijken

In jouw drukke bestaan is het fijn als je jouw geld voor je kunt laten werken, zonder al teveel moeite. Door deel te nemen aan een beleggingsfonds heb je de keuze om te beleggen in fondsen met een hoger rendement en risico, of je kiest voor het beleggen in fondsen met een wat lager rendement en uiteraard minder risico. De keuze is aan jou. Ook kun je kiezen voor een combinatie van beide mogelijkheden. Je wordt bijgestaan door middel van goede informatie en advies.

Maandelijks stort jij jouw bijdrage, vanaf 50 Euro per maand. Hierna gaat jouw geld voor je aan het werk. Zo bouw je bijna ongemerkt rendement op waarmee je later van een extra potje geld kunt genieten tijdens je pensioen. Dat geeft rust en vertrouwen in de toekomst. Bekijk nu ons overzicht van aanbieders van een ZZP pensioen beleggingsmogeijkheid.

Beleggen voor Pensioen