ZZP pensioen

ZZP pensioen: Pensioenbeleggen kan zeer interessant zijn!

Als zelfstandige heb je een vrij leven op de arbeidsmarkt. Toch is het vergaren van genoeg werk en inkomen stressvol, voornamelijk tijdens rustige tijden. Stel je voor dat je straks, na een leven als ZZP’er met pensioen gaat. Je wilt een rustiger leven en zult wellicht af en toe jouw beroep nog uitvoeren, op een lager pitje. Toch zul je de behoefte hebben om het wat rustiger aan te kunnen doen. Misschien heb je plannen om wat meer van de wereld te zien en uiteraard heb je voldoende inkomen nodig voor de vaste lasten. Een ZZP pensioen kun je zelf bij elkaar sprokkelen. Hoe eerder je hiermee begint, des te beter.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Het ZZP pensioen bij elkaar krijgen

Misschien heb je de mogelijkheid om af en toe een gedeelte van je inkomen opzij te zetten. Vaak moet een ZZP’er zijn of haar reserves aanspreken in tijden waarin er minder werk is. Ook sparen is vaak niet of nauwelijks mogelijk. Toch kun je al met een klein bedrag per maand een reserve voor je pensioen bij elkaar krijgen. Beleggen is hier een goede optie voor. Je krijgt doorgaans een hoger rendement dan bij het sparen. Tegenwoordig is de rente op een spaarrekening behoorlijk laag. Je zult dan ook enorme hoeveelheden geld moeten sparen om er later iets mee te kunnen. Bij het ZZP pensioen beleggen kun je met een klein bedrag tot een behoorlijke som komen voor je pensioen. Je hebt het al druk genoeg? Geen punt! De aanbieders van het beleggen voor je pensioen doen het werk voor je.

Aanbieders van het ZZP pensioen beleggen vergelijken

In jouw drukke bestaan is het fijn als je jouw geld voor je kunt laten werken, zonder al teveel moeite. Door deel te nemen aan een beleggingsfonds heb je de keuze om te beleggen in fondsen met een hoger rendement en risico, of je kiest voor het beleggen in fondsen met een wat lager rendement en uiteraard minder risico. De keuze is aan jou. Ook kun je kiezen voor een combinatie van beide mogelijkheden. Je wordt bijgestaan door middel van goede informatie en advies.

Maandelijks stort jij jouw bijdrage, vanaf 50 Euro per maand. Hierna gaat jouw geld voor je aan het werk. Zo bouw je bijna ongemerkt rendement op waarmee je later van een extra potje geld kunt genieten tijdens je pensioen. Dat geeft rust en vertrouwen in de toekomst. Bekijk nu ons overzicht van aanbieders van een ZZP pensioen beleggingsmogeijkheid.

Beleggen voor Pensioen