Netto pensioen berekenen

Netto pensioen berekenen

Vanaf het jaar 2024 is de datum waarop je een uitkering voor het pensioen vanuit de AOW kunt verwachten afhankelijk van de gemiddelde levensverwachting van de inwoners van ons land. Het is dan ook handig om nu al te zorgen voor een extra aanvulling voor jouw pensioen en AOW uitkering. Het netto pensioen berekenen maakt het mogelijk om een goed beeld te krijgen van het geld dat je zult ontvangen om van te leven. Voor de meesten van ons zal dit bedrag niet hoog genoeg of zelfs voldoende zijn. Start nu met het netto pensioen berekenen en log met jouw DigiD in op Mijnpensioenoverzicht.nl. Hier zie je terug voor welke werkgevers je hebt gewerkt en wat je aan pensioen hebt opgebouwd.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Starten met netto pensioen berekenen

Op de website van het Centraal Bureau voor de Statistiek is het mogelijk om te bekijken wat de verwachte ontwikkelingen zullen zijn wat betreft de levensverwachting vanaf 2024. Toch geeft deze informatie uiteraard geen echte doorslag wat betreft de leeftijd waarop je met pensioen mag. Na het netto pensioen berekenen is het dan ook een goed idee om alvast te starten met het regelen van een appeltje voor de dorst.

Zo kun je met een mooi bedrag als het ware een pensioen kopen en wellicht zelfs al eerder stoppen met werken en leven van eigen geld tot je een AOW pensioen ontvangt. Je kunt al starten met het beleggen voor je pensioen met een klein maandelijks bedrag per maand, met belastingvoordeel.

Pensioenbeleggen na het netto pensioen berekenen

Sparen bij de bank is nauwelijks nog interessant. De rente die je ontvangt is enorm laag en zal naar verwachting in de komende jaren niet stijgen. Beleggen voor het pensioen is een mooie manier om de tegenvallende uitkomst van het netto pensioen berekenen te verbeteren. Bij verschillende aanbieders (zoals bijvoorbeeld Binck) kun je in Nederland met een interessant belastingvoordeel beleggen voor het pensioen.

Sterker nog, je hebt zelf geen kennis nodig van het beleggen. Jij stort bijvoorbeeld maandelijks een klein bedrag op de beleggingsrekening. De experts gaan voor je aan het werk om een mooi rendement te behalen met jouw geld. Zo heb je na het netto pensioen berekenen zelf een positieve invloed op jouw financiële situatie voor de toekomst.

Netto pensioen berekenen en actie ondernemen

Onderneem nu actie na het netto pensioen berekenen. Zo hoef je na het vele werken niet op een houtje te bijten. Vergelijk de aanbieders van het pensioenbeleggen en start met het vergaren van extra geld voor later. De inleg op jouw pensioen beleggingsrekening mag je van het inkomen aftrekken in Box 1. Dat scheelt!

Beleggen voor Pensioen