Sparen voor Pensioen

Sparen voor pensioen

Hoe zit jij er bij op financieel gebied wanneer je de AOW gerechtigde leeftijd hebt bereikt? Kun je dan volop genieten van je vrije tijd en leuke dingen doen, of wordt het financieel krap? Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk om middels jouw pensioenoverzicht te bekijken welke uitkering je als het ware hebt opgespaard voor jouw pensioen. Sparen voor je pensioen kun je doen op verschillende manieren. Toch levert het sparen tegenwoordig niet veel meer op, vanwege de lage rentes die de banken tegenwoordig bieden. Het kiezen voor sparen voor je pensioen vergroot de kans op een hoger rendement en het opbouwen van een goed bedrag voor jouw oude dag aanzienlijk.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Sparen voor pensioen, het belastingvoordeel

De overheid heeft bepaald dat je gebruik kunt maken van de jaarruimte bij de belastingdienst. Tot aan de grens van dit bedrag kun je met belastingvoordeel sparen. Heb je dus te maken met een hiaat in de opbouw van jouw pensioen voor later? Dan heb je nu de kans om hier iets aan te doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het vrij sparen, bijvoorbeeld middels een beleggingsrekening. Bij veel aanbieders van het sparen voor pensioen, kies je voor een vast maandelijks bedrag aan inleg. Ook kun je bij sommige aanbieders kiezen voor het vrij inleggen van geld wanneer het je het best uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan de inleg van een kerstbonus of vakantiegeld.

Heb je kennis nodig voor het sparen voor pensioen met beleggen?

Het sparen voor pensioen geeft geen garantie op een hoog rendement. Met het beleggen gaat immers altijd een risico gepaard. Toch is het een feit dat de huidige lage rentestanden voor het sparen nauwelijks winst oplevert. Met het sparen voor pensioen zet je jouw geld vast tot aan het moment waarop je de AOW leeftijd hebt bereikt. Daarna kun je het geld overhevelen om er als het ware pensioen mee te kopen.

Aanbieders van sparen voor pensioen vergelijken

De aanbieders van het sparen en beleggen voor pensioen op BeleggenVoorPensioen kun je snel en eenvoudig vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Zo weet je snel welke aanbieder het best bij jouw situatie past en kun je zorgen voor een financieel gezond pensioen. Dat geeft rust voor de toekomst. Maak gebruik van het belastingvoordeel van het sparen voor jouw pensioen, bekijk jouw huidige mogelijke pensioen hiaat en start met sparen zonder dat je er veel van merkt. Kies je voor sparen voor pensioen door middel van het beleggen? Dan gaan de experts van jouw aanbieder voor je aan de slag.

Beleggen voor Pensioen