Sparen voor Pensioen

Sparen voor pensioen

Hoe zit jij er bij op financieel gebied wanneer je de AOW gerechtigde leeftijd hebt bereikt? Kun je dan volop genieten van je vrije tijd en leuke dingen doen, of wordt het financieel krap? Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk om middels jouw pensioenoverzicht te bekijken welke uitkering je als het ware hebt opgespaard voor jouw pensioen. Sparen voor je pensioen kun je doen op verschillende manieren. Toch levert het sparen tegenwoordig niet veel meer op, vanwege de lage rentes die de banken tegenwoordig bieden. Het kiezen voor sparen voor je pensioen vergroot de kans op een hoger rendement en het opbouwen van een goed bedrag voor jouw oude dag aanzienlijk.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Sparen voor pensioen, het belastingvoordeel

De overheid heeft bepaald dat je gebruik kunt maken van de jaarruimte bij de belastingdienst. Tot aan de grens van dit bedrag kun je met belastingvoordeel sparen. Heb je dus te maken met een hiaat in de opbouw van jouw pensioen voor later? Dan heb je nu de kans om hier iets aan te doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het vrij sparen, bijvoorbeeld middels een beleggingsrekening. Bij veel aanbieders van het sparen voor pensioen, kies je voor een vast maandelijks bedrag aan inleg. Ook kun je bij sommige aanbieders kiezen voor het vrij inleggen van geld wanneer het je het best uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan de inleg van een kerstbonus of vakantiegeld.

Heb je kennis nodig voor het sparen voor pensioen met beleggen?

Het sparen voor pensioen geeft geen garantie op een hoog rendement. Met het beleggen gaat immers altijd een risico gepaard. Toch is het een feit dat de huidige lage rentestanden voor het sparen nauwelijks winst oplevert. Met het sparen voor pensioen zet je jouw geld vast tot aan het moment waarop je de AOW leeftijd hebt bereikt. Daarna kun je het geld overhevelen om er als het ware pensioen mee te kopen.

Aanbieders van sparen voor pensioen vergelijken

De aanbieders van het sparen en beleggen voor pensioen op BeleggenVoorPensioen kun je snel en eenvoudig vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Zo weet je snel welke aanbieder het best bij jouw situatie past en kun je zorgen voor een financieel gezond pensioen. Dat geeft rust voor de toekomst. Maak gebruik van het belastingvoordeel van het sparen voor jouw pensioen, bekijk jouw huidige mogelijke pensioen hiaat en start met sparen zonder dat je er veel van merkt. Kies je voor sparen voor pensioen door middel van het beleggen? Dan gaan de experts van jouw aanbieder voor je aan de slag.

Beleggen voor Pensioen