Extra pensioen inkomen

Extra pensioen inkomen: Beleggen kan veel opbrengen!

Ben je op de hoogte van het pensioen dat je door de jaren heen hebt opgebouwd? Zo niet, dan heeft het zeker zin om op het internet met je DigiD jouw pensioenoverzicht eens te bekijken. Zo zie je waar je op kunt rekenen, vanaf je 65ste of 67ste levensjaar. Natuurlijk zal het bedrag dat er nu staat minder koopkracht hebben dan het op dit moment doet. Door op de hoogte te zijn van je pensioen kun je beslissen op het handig is om extra pensioen inkomen te vergaren. Wil je dit doen, dan zijn hier meerdere manieren voor.

Extra pensioen opbouwen is mogelijk via deze aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie  



Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten



Meer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck





Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten




Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten



Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten



Meer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten





Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten



Meer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Sparen voor extra pensioen inkomen

Je kunt uiteraard gebruik maken van een spaarplan, waarmee je op de lange termijn kapitaal bij elkaar kunt sparen en waarvan je rente krijgt. Toch levert het sparen, ook op de langte termijn, vaak minder rente op dan je wellicht zult denken. Afhankelijk van de inleg op de spaarrekening kun je er niet van uitgaan dat jouw kapitaal enorm zal groeien. De teleurstellende rente en de opbrengst van het sparen zijn dan ook de voornaamste redenen waarom mensen liever kiezen voor een andere manier voor het vergaren van extra pensioen inkomen.

Beleggen voor extra pensioen inkomen

Tegenwoordig is het beleggen voor extra pensioen inkomen steeds belangrijker. Velen van ons kampen met het vooruitzicht op een te laag pensioen om later comfortabel van te kunnen leven. Een pensioengat opvullen is een verstandige beslissing. Het beleggen van spaargeld, of van een kleine maandelijkse inleg, kan al een groot verschil helpen maken. Zo weet je zeker dat je later kunt genieten van een zorgeloze tijd na het werken. Bekijk in ons handige overzicht de aanbieders van het beleggen voor extra pensioen inkomen. Iedere aanbieder maakt het in feite ook voor leken op beleggingsgebied mogelijk om zonder veel gedoe en kennis het geld aan het werk te zetten. Bekijk nu de mogelijkheden en zorg voor een goed plan wat betreft jouw geld wanneer je gepensioneerd bent.

Het risico van beleggen voor extra pensioen inkomen

Uiteraard brengt het beleggen van geld altijd een bepaald risico met zich mee. Toch kun je dit aanzienlijk beperken door te kiezen voor een fonds met low risk investeringen in solide aandelen. Hierbij ligt het rendement wat lager, maar het risico ook. Uiteraard kun je ook een gedeelte van jouw kapitaal op deze manier beleggen of laten beleggen door een fonds met goede kennis.

Beleggen voor Pensioen