Pensioen beleggen vergelijken

Pensioen beleggen vergelijken: doe het eenvoudig zelf

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van het beleggen van geld voor je pensioen in plaats van eventueel sparen voor later? Het sparen voor je pensioen is uiteraard een mogelijkheid. Toch kiezen velen hier tegenwoordig niet meer voor. De voornaamste reden voor de keuze voor het beleggen voor je pensioen is de lage rente en het teleurstellende rendement wanneer je gaat sparen. Zelfs na vele jaren geld opzij leggen valt de opbrengst van de uiteindelijke som vaak tegen. Op deze website helpen we je bij het maken van een keuze tussen sparen en beleggen. Middels ons handige overzicht kun je nu zelf voor het pensioen beleggen vergelijken.

Vergelijk op de websites zelf manieren om te beleggen voor je pensioen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Een eerlijk advies bij het pensioen beleggen vergelijken

Er zijn tegenwoordig een flink aantal fondsen en aanbieders die het mogelijk maken om te beleggen voor je pensioen. Wat interessant is om te vermelden is het feit dat het beleggen op deze manier ook mogelijk is voor degenen die weinig of geen kennis hebben van het beleggen. Je wordt begeleid in het kiezen voor een bepaald fonds en kunt zelf het pensioen beleggen vergelijken. Kies je voor het beleggen in een fonds waarbij het rendement hoger ligt, maar het uiteindelijke risico ook? Of kies je voor een lager rendement waarbij je bij het beleggen kiest voor ‘zekere’ fondsen?

Zelf het pensioen beleggen vergelijken

Het rendement dat je ontvangt van het beleggen verschilt per fonds. Je kunt vaak ook kiezen voor een combinatie van beleggingen. Zo kun je de eerste jaren van het beleggen investeren in hoog rendementsfondsen met een relatief snel rendement. In de latere jaren kun je het (inmiddels opgebouwde) kapitaal beleggen in aandelen met een lager rendement en een lager risico. Zo stel je jouw opgebouwde kapitaal veilig en kun je optimaal je voordeel doen met jouw opgebouwde kapitaal. Het pensioen beleggen vergelijken doe je met de door ons verschafte informatie. Zo kun je eenvoudig een keuze maken voor het beste beleggingsfonds voor jou, van de beste aanbieder.

Nu het pensioen beleggen vergelijken

Maak optimaal gebruik van jouw inleg in een beleggingsfonds en laat jouw geld voor je werken. Zo heb je de kans dat je, wanneer je met pensioen kunt gaan, optimaal kunt genieten van je vrije tijd. Op deze manier kun je zonder veel moeite en zelfs met een minimale inleg (bijvoorbeeld van 50 Euro per maand) zorgen voor een appeltje voor de dorst. Nu jouw pensioen beleggen vergelijken verschaft duidelijkheid en geeft je de kennis om een goede keuze te kunnen maken.

Beleggen voor Pensioen