Pensioen beleggen vergelijken

Pensioen beleggen vergelijken: doe het eenvoudig zelf

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van het beleggen van geld voor je pensioen in plaats van eventueel sparen voor later? Het sparen voor je pensioen is uiteraard een mogelijkheid. Toch kiezen velen hier tegenwoordig niet meer voor. De voornaamste reden voor de keuze voor het beleggen voor je pensioen is de lage rente en het teleurstellende rendement wanneer je gaat sparen. Zelfs na vele jaren geld opzij leggen valt de opbrengst van de uiteindelijke som vaak tegen. Op deze website helpen we je bij het maken van een keuze tussen sparen en beleggen. Middels ons handige overzicht kun je nu zelf voor het pensioen beleggen vergelijken.

Vergelijk op de websites zelf manieren om te beleggen voor je pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Een eerlijk advies bij het pensioen beleggen vergelijken

Er zijn tegenwoordig een flink aantal fondsen en aanbieders die het mogelijk maken om te beleggen voor je pensioen. Wat interessant is om te vermelden is het feit dat het beleggen op deze manier ook mogelijk is voor degenen die weinig of geen kennis hebben van het beleggen. Je wordt begeleid in het kiezen voor een bepaald fonds en kunt zelf het pensioen beleggen vergelijken. Kies je voor het beleggen in een fonds waarbij het rendement hoger ligt, maar het uiteindelijke risico ook? Of kies je voor een lager rendement waarbij je bij het beleggen kiest voor ‘zekere’ fondsen?

Zelf het pensioen beleggen vergelijken

Het rendement dat je ontvangt van het beleggen verschilt per fonds. Je kunt vaak ook kiezen voor een combinatie van beleggingen. Zo kun je de eerste jaren van het beleggen investeren in hoog rendementsfondsen met een relatief snel rendement. In de latere jaren kun je het (inmiddels opgebouwde) kapitaal beleggen in aandelen met een lager rendement en een lager risico. Zo stel je jouw opgebouwde kapitaal veilig en kun je optimaal je voordeel doen met jouw opgebouwde kapitaal. Het pensioen beleggen vergelijken doe je met de door ons verschafte informatie. Zo kun je eenvoudig een keuze maken voor het beste beleggingsfonds voor jou, van de beste aanbieder.

Nu het pensioen beleggen vergelijken

Maak optimaal gebruik van jouw inleg in een beleggingsfonds en laat jouw geld voor je werken. Zo heb je de kans dat je, wanneer je met pensioen kunt gaan, optimaal kunt genieten van je vrije tijd. Op deze manier kun je zonder veel moeite en zelfs met een minimale inleg (bijvoorbeeld van 50 Euro per maand) zorgen voor een appeltje voor de dorst. Nu jouw pensioen beleggen vergelijken verschaft duidelijkheid en geeft je de kennis om een goede keuze te kunnen maken.

Beleggen voor Pensioen