Mijnpensioenoverzicht

Mijnpensioenoverzicht: Ontdek mogelijkheden voor meer pensioen!

Is het jou helemaal duidelijk wat je kunt verwachten wanneer jij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Heb je een duidelijk beeld van het geld dat jij voor je pensioen hebt opgebouwd? Op Mijnpensioenoverzicht kun je snel een duidelijk idee krijgen van jouw tot nu toe opgebouwde recht op pensioen. Log eenvoudig in met je DigiD en je krijgt een overzicht te zien van de verschillende soorten pensioen die je zult ontvangen wanneer je 65 of 67 jaar oud bent.

Meer pensioen opbouwen met beleggen? Bekijk de mogelijkheden:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mijnpensioenoverzicht begrijpen

Vooral wanneer je bij verschillende bedrijven hebt gewerkt (en dit geldt voor de meesten van ons), zal jouw overzicht op Mijnpensioenoverzicht bestaan uit verschillende ‘potjes’ waaruit jij pensioen zult ontvangen. Zo kan het dus ook zo zijn dat je vanuit de ene pensioenpot vanaf je 65ste levensjaar geld ontvangt en vanuit de andere vanaf je 67ste jaar.

Conclusies voor de toekomst met Mijnpensioenoverzicht

Het komt vaak voor dat een blik op je pensioen op de website van Mijnpensioenoverzicht een teleurstellende conslusie oplevert voor de toekomst. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld slechts en bedrag van rond de 1500 Euro zult ontvangen na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Nou is het niet moeilijk om je voor te stellen hoeveel koopkracht dit bedrag je zal verschaffen over bijvoorbeeld twintig jaar. Dat is dan ook de reden waarom velen op zoek zijn naar een manier om het tekort aan opgebouwd pensioen aan te vullen voor de toekomst.

Jouw pensioen op Mijnpensioenoverzicht verhogen

Er zijn gelukkig manieren waarop jij er voor kunt zorgen dat je meer kapitaal hebt voor je pensioen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sparen voor de toekomst. Spaar elke maand een bepaald bedrag bij elkaar. Je kunt ook klein beginnen, mat bijvoorbeeld een bedrag van 50 Euro. Helaas is het wel zo dat de rente die je tegenwoordig ontvangt over je zuur verdiende spaargeld nogal tegenvalt. Er zijn andere mogelijkheden om meer pensioen bij elkaar te sparen. Met bijvoorbeeld beleggen van je (spaar)geld kun je vaak een leuk bedrag bij jouw pensioen op Mijnpensioenoverzicht optellen.

Vergelijk beleggen en Mijnpensioenoverzicht

Op ons handige overzicht kun je kennismaken met aanbieders van beleggen voor het pensioen of voor andere doeleinden, zoals het betalen van een studie of een grote reis. Zo hoef je niet allleen te rekenen op het geld dat je zult ontvangen volgens Mijnpensioenoverzicht, maar heb je zelf de regie over jouw eigen kapitaal wanneer je met pensioen gaat. Dit geeft rust voor de toekomst.

Beleggen voor Pensioen