Beleggen pensioen eigen beheer

Beleggen pensioen eigen beheer: regel het zelf

We zien het veel in de Nederlandse media, velen van ons kampen op latere leeftijd met een tekort aan pensioen. Na vele jaren van werken is het prettig om vooruit te kunnen kijken naar een periode waarin je het rustiger aan kunt doen. Misschien wil je reizen, je hobbies uitvoeren of andere dingen doen. Uiteraard moet je de vaste lasten ook kunnen blijven betalen. Om op een rustige manier uit te kunnen kijken naar de toekomst is het voor velen van ons noodzakelijk om ons pensioen onder de loep te nemen. Bekijk je pensioen overzicht op het internet om een goed beeld te krijgen van jouw tot nu toe opgebouwde pensioen. Heb je dat niet, of is er te weinig?

Dan is het beleggen pensioen eigen beheer een goede mogelijkheid om eenvoudig een som geld op te bouwen voor later.

Mogelijkheden om te beleggen voor je pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je beleggen pensioen eigen beheer?

Het beleggen voor je pensioen in eigen beheer is tegenwoordig redelijk eenvoudig . Zo is het mogelijk om een rekening te openen, waar je maandelijks een bedrag (vanaf 50 Euro per maand in de meeste gevallen) op stort. Je kiest voor een bepaalde manier van beleggen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gemixte fondsen, high-risk fondsen met een hoger rendement, of voor het beleggen in de meest gekozen populaire fondsen. Uiteraard zijn er geen garanties en is er sprake van een bepaaald risico bij het beleggen. Toch kunnen de risico’s worden beperk door middel van de beleggingskeuze die je maakt. Vervolgens gaat men met jouw geld aan het werk en wordt er belegd. Zo bouw je rendement op.

Met gemak beleggen pensioen eigen beheer

Het voordeel van beleggen pensioen eigen beheer is het feit dat je inzicht hebt in jouw beleggingen. Je weet wat er voor je gedaan wordt en welk dividend eventueel wordt uitgekeerd. Ook kun je er voor kiezen om jouw beleggingen pas vrij te laten komen op het moment dat jij de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt. Zo geniet je belastingvoordeel in box 3. Laat jij jouw geld toch eerder vrijkomen? Dan vervalt dit voordeel uiteraard. In het algemeen geldt dat het rendement bij beleggen hoger is dan de rente die je ontvangt op een spaarrekening. Zo kun je relatief snel een goed kapitaal opbouwen voor later en je hebt geen omkijken naar het beleggen op zich.

Bekijk nu ons overzicht van aanbieders van beleggen pensioen eigen beheer. Zo kun je met goede informatie een juiste keuze maken.

Beleggen voor Pensioen