Binck

Binck Pensioen beleggen: uitstekende mogelijkheden!

pensioen-beleggen-binck

Binck is een opvallende aanbieder van het zelf beleggen. Naast dat Binck het mogelijk maakt om zelf te beleggen hebben ze nu ook speciale producten gericht op pensioenbeleggen. Het is nu voor iedereen eenvoudig en laagdrempelig om te starten met beleggen als aanvulling op zijn / haar pensioen.

Meer informatie over pensioen beleggen bij Binck >

of open direct een rekening om te starten bij Binck

pensioen beleggen binck - pensioenbeleggen binckbank

Klantvriendelijkheid en service bij Binck

Binck is zeer goed bereikbaar en het servicepersoneel heeft veel kennis van zaken. Je kunt Binck zowel via de social media als uiteraard telefonisch of op kantoor bereiken. Dit is een groot pluspunt, zeker gezien het feit dat sommige aanbieders van het beleggen voor later dit slechts via het internet lijken te doen. Uiteraard is het doel van het beleggen ook bij Binck het behalen van een hoog rendement. Het overzicht van je rekening bij Binck toont dan ook op ieder moment tot op de cent nauwkeurig wat de stand van zaken is. Het overzicht van jouw portefeulle kun je naar eigen inzicht indelen, voor extra gebruiksgemak.

Als eerste op de hoogte bij Binck

Ben je benieuwd naaar het laatste nieuws op Nederlands economisch gebied? Binck houdt haar klanten op de hoogte van het actuele nieuws, zodat er naar wens en ook direct kan worden ingespeeld op de situatie. Zo kun je beslissingen nemen en snel handelen wanneer je dit maar wilt. Binck is een zeer goede optie voor de (beginnende, maar ook de ervaren) belegger die graag op basis van goede informatie zelf de keuzes maakt. Er staat een team paraat dat goede service biedt, het gebruiksgemak van de website en de persoonlijke account zijn prima en de kosten van het beleggen bij Binck zijn scherp. Zeker in vergelijking met de andere aanbieders, zoals de Nederlandse banken.

Heb je al wat kennis wat betreft het beleggen, of ben je er klaar voor om jouw geld goed aan het werk te zetten? Dan kun je bij Binck kiezen voor verschillende manieren van beleggen. Ga jij aan de slag als Turbo-belegger? Of ga je voor een low-risk fonds? De keuze is aan jouw bij Binck, de plek voor degenen die al wat kennis hebben van het beleggen op zich. Uiteraard brengt het beleggen risico’s met zich mee, maar hier wijst Binck haar (nieuwe) klanten uiteraard op bij het aanmelden en gebruik maken van het beleggingsplatform.

Meer informatie over pensioen beleggen bij Binck >

of open direct een rekening om te starten bij Binck

Beleggen voor Pensioen