Pensioen ondernemer

Pensioen ondernemer

Ben je tijdens jouw werkende jaren ook als ondernemer aan de slag geweest? Heb je wellicht tijdelijk gewerkt als ZZP’er? Dan is het zeker aan te bevelen om jouw pensioen ondernemer eens onder de loep te nemen. Bekijk de huidige opbouw van jouw toekomstige pensioen op Mijnpensioenoverzicht.nl. Hier vind je informatie over de te verwachten leeftijd waarop je mag rekenen op een uitkering voor je pensioen vanuit de AOW en wellicht vanuit een pensioenfonds. Het pensioen ondernemer kun je zelf voor een groot deel beïnvloeden en berekenen. Waar wil je van leven tijdens jouw pensioen? Jij bepaalt het zelf met een eigen pensioen voor de ondernemer.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Jouw pensioen ondernemer berekenen

Heb je jouw pensioen ondernemer al nader bekeken en weet je wat je geregeld hebt voor de toekomst? Je kunt nu gebruik maken van een groot voordeel wanneer je start met het beleggen voor je pensioen ondernemer. Zo heb je in de toekomst een mooie aanvulling op jouw reeds opgebouwde pensioen en ben je in staat om op een prettige manier te leven nadat je stopt met werken. Om een pensioen voor de toekomst te creëren hoef je geen kennis te hebben van het beleggen. Dat laat je over aan de experts die voor jou aan het werk gaan met het geld dat je stort op jouw eigen beleggingsrekening. De experts behalen hopelijk een mooi rendement met jouw geld, waarmee je in de komende jaren voor jezelf een pensioen ondernemer kunt ‘kopen’. Dat biedt rust en vertrouwen in de toekomst.

Voordeel behalen met het pensioen ondernemer beleggen

Het beleggen voor je pensioen heeft een aantal flinke voordelen. Een van de meest opvallende voordelen aan het beleggen voor een pensioen ondernemer is het feit dat jouw spaarbedrag afgetrokken mag worden van jouw inkomsten in Box 1 van het belastingstelsel. Dat scheelt aanzienlijk. Het grootste voordeel van het pensioen ondernemer opbouwen is uiteraard het feit dat je zorgt voor een betere financiële situatie voor later. Wanneer je eindelijk de tijd hebt om te kunnen doen wat je wilt, wil je niet op een houtje hoeven bijten.

Vergelijk de mogelijkheden voor het pensioen ondernemer

Sparen voor jouw pensioen ondernemer heeft eigenlijk nog maar weinig zin vanwege de huidige lage rente bij de bank. Pensioenbeleggen geeft je een grotere kans op een mooi rendement en de optie om een mooi extra pensioen voor de ondernemer bij elkaar te sparen. Vergelijk de aanbieders van het beleggen voor je pensioen en bekijk de mogelijkheden. Al met een klein maandelijks bedrag kun je ervoor zorgen dat je er straks financieel beter bij zit.

Beleggen voor Pensioen