Pensioen ondernemer

Pensioen ondernemer

Ben je tijdens jouw werkende jaren ook als ondernemer aan de slag geweest? Heb je wellicht tijdelijk gewerkt als ZZP’er? Dan is het zeker aan te bevelen om jouw pensioen ondernemer eens onder de loep te nemen. Bekijk de huidige opbouw van jouw toekomstige pensioen op Mijnpensioenoverzicht.nl. Hier vind je informatie over de te verwachten leeftijd waarop je mag rekenen op een uitkering voor je pensioen vanuit de AOW en wellicht vanuit een pensioenfonds. Het pensioen ondernemer kun je zelf voor een groot deel beïnvloeden en berekenen. Waar wil je van leven tijdens jouw pensioen? Jij bepaalt het zelf met een eigen pensioen voor de ondernemer.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Jouw pensioen ondernemer berekenen

Heb je jouw pensioen ondernemer al nader bekeken en weet je wat je geregeld hebt voor de toekomst? Je kunt nu gebruik maken van een groot voordeel wanneer je start met het beleggen voor je pensioen ondernemer. Zo heb je in de toekomst een mooie aanvulling op jouw reeds opgebouwde pensioen en ben je in staat om op een prettige manier te leven nadat je stopt met werken. Om een pensioen voor de toekomst te creëren hoef je geen kennis te hebben van het beleggen. Dat laat je over aan de experts die voor jou aan het werk gaan met het geld dat je stort op jouw eigen beleggingsrekening. De experts behalen hopelijk een mooi rendement met jouw geld, waarmee je in de komende jaren voor jezelf een pensioen ondernemer kunt ‘kopen’. Dat biedt rust en vertrouwen in de toekomst.

Voordeel behalen met het pensioen ondernemer beleggen

Het beleggen voor je pensioen heeft een aantal flinke voordelen. Een van de meest opvallende voordelen aan het beleggen voor een pensioen ondernemer is het feit dat jouw spaarbedrag afgetrokken mag worden van jouw inkomsten in Box 1 van het belastingstelsel. Dat scheelt aanzienlijk. Het grootste voordeel van het pensioen ondernemer opbouwen is uiteraard het feit dat je zorgt voor een betere financiële situatie voor later. Wanneer je eindelijk de tijd hebt om te kunnen doen wat je wilt, wil je niet op een houtje hoeven bijten.

Vergelijk de mogelijkheden voor het pensioen ondernemer

Sparen voor jouw pensioen ondernemer heeft eigenlijk nog maar weinig zin vanwege de huidige lage rente bij de bank. Pensioenbeleggen geeft je een grotere kans op een mooi rendement en de optie om een mooi extra pensioen voor de ondernemer bij elkaar te sparen. Vergelijk de aanbieders van het beleggen voor je pensioen en bekijk de mogelijkheden. Al met een klein maandelijks bedrag kun je ervoor zorgen dat je er straks financieel beter bij zit.

Beleggen voor Pensioen