Pensioen regelen

Pensioen regelen

Wat betreft het pensioen regelen voor later kun je het jezelf op meerdere manieren makkelijk maken. In eerste instantie is het uiteraard goed om te weten wanneer je eigenlijk echt recht hebt op AOW en van jouw pensioen mag gaan genieten. Pas op het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd ontvang een een uitkering vanuit de AOW.

Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kun je inloggen met jouw DigiD en jaarlijks bekijken op welke leeftijd jij met pensioen mag gaan. Deze leeftijd kan ieder jaar wijzigen. De overheid heeft de pensioengerechtigde leeftijd gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting. Die kan ieder jaar stilstaan, stijgen of dalen. Blijf dus goed op de hoogte. Zo weet je hoe lang je de tijd hebt voor het eventueel aanvullend pensioen regelen.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Jouw pensioen regelen, wat ga je ontvangen aan pensioen?

Je pensioen regelen start met het hebben van duidelijkheid wat betreft de hoogte van het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Heb je bij verschillende werkgevers gewerkt? Of heb je enkele jaren in het buitenland gewerkt? Dan is het mogelijk dat je te maken hebt met een hiaat in jouw pensioen. Hierdoor ontvang je later simpelweg een bedrag aan pensioen waar je niet prettig van zult kunnen leven.

Het pensioen regelen voor ZZP’ers

Ook ZZP’ers en mensen die simpelweg tijdelijk zonder werk hebben gezeten krijgen doorgaans te maken met een te laag pensioen voor later. Op de Mijn Pension website kun je snel bekijken welk bedrag je tot nu toe hebt opgebouwd voor later. Vervolgens kun je op basis van deze informatie eventueel een aanvullend pensioen regelen.

Zelf meer pensioen regelen voor later

Wil je jouw pensioen regelen op een goede manier en zorgen dat je de juiste voorbereidingen treft om later in alle rust op financieel gebied kunt doen wat je wilt? Bekijk dan eens de mogelijkheden wat betreft het beleggen voor je pensioen. Dit kun je al doen met een kleine maandelijkse inleg op een beleggingsrekening. De experts van de aanbieder van de rekening gaan voor je aan het werk en doen hun best om een zo goed mogelijk rendement te behalen. Deze manier van pensioen regelen houdt in dat je met belastingvoordeel zorgt voor extra geld voor later. De Inleg op de rekening mag je van jouw inkomen in Box 1 van het belastingstelsel aftrekken.

Vergelijk nu de aanbieders van het beleggen voor je pensioen (zoals Binck) en vraag direct een offerte of een rekening aan. Zo kun je jouw pensioen regelen en met een gerust hart uitkijken naar de toekomst.

Beleggen voor Pensioen