Pensioen regelen

Pensioen regelen

Wat betreft het pensioen regelen voor later kun je het jezelf op meerdere manieren makkelijk maken. In eerste instantie is het uiteraard goed om te weten wanneer je eigenlijk echt recht hebt op AOW en van jouw pensioen mag gaan genieten. Pas op het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd ontvang een een uitkering vanuit de AOW.

Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kun je inloggen met jouw DigiD en jaarlijks bekijken op welke leeftijd jij met pensioen mag gaan. Deze leeftijd kan ieder jaar wijzigen. De overheid heeft de pensioengerechtigde leeftijd gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting. Die kan ieder jaar stilstaan, stijgen of dalen. Blijf dus goed op de hoogte. Zo weet je hoe lang je de tijd hebt voor het eventueel aanvullend pensioen regelen.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Jouw pensioen regelen, wat ga je ontvangen aan pensioen?

Je pensioen regelen start met het hebben van duidelijkheid wat betreft de hoogte van het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Heb je bij verschillende werkgevers gewerkt? Of heb je enkele jaren in het buitenland gewerkt? Dan is het mogelijk dat je te maken hebt met een hiaat in jouw pensioen. Hierdoor ontvang je later simpelweg een bedrag aan pensioen waar je niet prettig van zult kunnen leven.

Het pensioen regelen voor ZZP’ers

Ook ZZP’ers en mensen die simpelweg tijdelijk zonder werk hebben gezeten krijgen doorgaans te maken met een te laag pensioen voor later. Op de Mijn Pension website kun je snel bekijken welk bedrag je tot nu toe hebt opgebouwd voor later. Vervolgens kun je op basis van deze informatie eventueel een aanvullend pensioen regelen.

Zelf meer pensioen regelen voor later

Wil je jouw pensioen regelen op een goede manier en zorgen dat je de juiste voorbereidingen treft om later in alle rust op financieel gebied kunt doen wat je wilt? Bekijk dan eens de mogelijkheden wat betreft het beleggen voor je pensioen. Dit kun je al doen met een kleine maandelijkse inleg op een beleggingsrekening. De experts van de aanbieder van de rekening gaan voor je aan het werk en doen hun best om een zo goed mogelijk rendement te behalen. Deze manier van pensioen regelen houdt in dat je met belastingvoordeel zorgt voor extra geld voor later. De Inleg op de rekening mag je van jouw inkomen in Box 1 van het belastingstelsel aftrekken.

Vergelijk nu de aanbieders van het beleggen voor je pensioen (zoals Binck) en vraag direct een offerte of een rekening aan. Zo kun je jouw pensioen regelen en met een gerust hart uitkijken naar de toekomst.

Beleggen voor Pensioen