Pensioen Beleggen DEGIRO

De voordelen van Pensioen Beleggen DEGIRO

pensioen beleggen degiroWe krijgen bijna allemaal met een pensioengat te maken op latere leeftijd. Dit geldt helaas ook vaak voor degenen die via de werkgever een pensioen opbouwen. Het Beleggen van geld voor het aanvullen van je eigen pensioen is een optie die in de praktijk voor velen zeer goed blijkt te werken. Uiteraard is er een risico verbonden aan het beleggen. Er is immers nooit een absolute garantie dat je een positief rendement zult behalen. Wel kun je jouw geld (laten) beleggen met zo min mogelijk risico, bijvoorbeeld met het Pensioen Beleggen DEGIRO.

Meer informatie over pensioen beleggen bij DEGIRO >

of open gratis een pensioenrekening bij DEGIRO

Veilig Pensioen Beleggen DEGIRO

Door middel van het Pensioen Beleggen DEGIRO kun je meer rendement behalen dan met het zelf beleggen. Wat betreft de veiligheid van jouw geld en het beleggen voor je pensioen zit je goed bij DEGIRO. Het geld dat voor het Pensioen Beleggen DEGIRO wordt ingelegd door particulieren wordt door deze aanbieder van het beleggen afzonderlijk ondergebracht in een ander bedrijf. Mocht DEGIRO ooit failliet gaan, dan is jouw geld veilig. Ook is er een belastingvoordeel. Wil je starten met beleggen voor je pensioen? Leg dan jouw geld voor het einde van het jaar in om handig gebruik te maken van de beschikbare jaarruimte. Jouw inleg in het Pensioen Beleggen DeGiro mag je aftrekken van de te betalen belasting over het desbetreffende jaar.

De voordelen van Pensioen Beleggen

Bij het Pensioen Beleggen DEGIRO kunje zelf een keuze maken uit het beleggen van jouw geld in obligaties, aandelen of in fondsen. Veel aanbieders van het beleggen bieden deze keuze niet. Ook de kosten van het op deze manier beleggen van kapitaal zijn bij DEGIRO aanzienlijk lager. Jouw geld wordt door DEGIRO ondergebracht in een veilig Fundshare Casf Fund. Hier hoef je zelf niets voor te doen, dit gebeurt volledig automatisch. Bij het beleggen in beurzen rekent men voor het Pensioen Beleggen DEGIRO een bedrag van een Euro per beurs op maandbasis. Het maximum bedrag dat je hiervoor aan kosten betaald (per maand) is 5 Euro. Uit ons onafhankelijke overzicht van de aanbieders van het beleggen blijkt dat DEGIRO wat betreft de lage kosten voor het pensioenbeleggen veel voordeel biedt.

Pensioen Beleggen DEGIRO snel vergelijken

Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen de vele aanbieders van het beleggen voor het pensioen. Maak hiervoor handig gebruik van onze informatie en vergelijk het Pensioen Beleggen bij DEGIRO snel en eenvoudig met andere aanbieders.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.
Beleggen voor Pensioen