Pensioen zelf regelen

Pensioen zelf regelen

Ben je op de hoogte van het pensioen dat je kunt verwachten wanneer je de juiste leeftijd bereikt om met pensioen te gaan? Bij velen blijkt dat er een mager maandbedrag te wachten staat om van te leven in de toekomst. Je pensioen zelf regelen, of in ieder geval zorgen voor een aanvulling op het pensioen dat je zult gaan ontvangen, is dan ook een verstandige beslissing.

Hoe kun je dit doen zonder op dit moment teveel geld te moeten missen? Of heb je wellicht een leuk bedrag aan spaargeld opgebouwd dat je kunt laten groeien, bijvoorbeeld door middel van het beleggen voor je pensioen? Een aanvulling op het pensioen zelf regelen is eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je een pensioen zelf regelen?

Je kunt uiteraard starten met sparen voor de toekomst. Met het opgebouwde spaargeld kun je een aanvulling op het pensioen zelf regelen. Met het opgebouwde bedrag ‘koop’ je als het ware extra pensioen in de vorm van een uitkering. Toch blijkt dat het sparen bij de bank tegenwoordig niet meer interessant is vanwege de extreem lage rentes die geboden worden voor het sparen van geld. Dit is zelfs het geval wanneer je een bedrag pas over lange tijd laat uitkeren. Wil je een pensioen zelf regelen of zorgen voor een aanvulling op jouw magere pensioen voor later? Denk dan eens aan het beleggen voor het pensioen.

Makkelijk een pensioen zelf regelen met beleggen

Ook wanneer je totaal geen kennis hebt van de wereld van het beleggen kun jij je voordeel doen met het beleggen van jouw geld om een pensioen zelf regelen mogelijk te maken. Een voorbeeld; je opent een beleggingsrekening voor het pensioen zelf regelen bij een aanbieder van het beheerd beleggen, zoals Binck. Je kiest voor een jaarlijkse grotere inleg op de rekening, maar maandelijks een klein bedrag inleggen (oftewel storten) is uiteraard ook mogelijk.

De experts van de aanbieder gaan voor je aan het werk en beleggen jouw geld. Hiermee kun je doorgaans een beter rendement bereiken dan met het sparen. Zo kun je een aanvulling op je pensioen zelf regelen.

Kiezen voor een aanbieder voor het pensioen zelf regelen

Maak een handige vergelijken tussen de vele aanbieders van het beleggen voor het pensioen en kies voor de aanbieder die bij je past. Vraag direct een offerte aan of open direct (vaak gratis) een rekening. Jij kunt op deze manier het pensioen zelf regelen en genieten van je vrije tijd na jaren werken.

Beleggen voor Pensioen