Pensioen zelf regelen

Pensioen zelf regelen

Ben je op de hoogte van het pensioen dat je kunt verwachten wanneer je de juiste leeftijd bereikt om met pensioen te gaan? Bij velen blijkt dat er een mager maandbedrag te wachten staat om van te leven in de toekomst. Je pensioen zelf regelen, of in ieder geval zorgen voor een aanvulling op het pensioen dat je zult gaan ontvangen, is dan ook een verstandige beslissing.

Hoe kun je dit doen zonder op dit moment teveel geld te moeten missen? Of heb je wellicht een leuk bedrag aan spaargeld opgebouwd dat je kunt laten groeien, bijvoorbeeld door middel van het beleggen voor je pensioen? Een aanvulling op het pensioen zelf regelen is eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je een pensioen zelf regelen?

Je kunt uiteraard starten met sparen voor de toekomst. Met het opgebouwde spaargeld kun je een aanvulling op het pensioen zelf regelen. Met het opgebouwde bedrag ‘koop’ je als het ware extra pensioen in de vorm van een uitkering. Toch blijkt dat het sparen bij de bank tegenwoordig niet meer interessant is vanwege de extreem lage rentes die geboden worden voor het sparen van geld. Dit is zelfs het geval wanneer je een bedrag pas over lange tijd laat uitkeren. Wil je een pensioen zelf regelen of zorgen voor een aanvulling op jouw magere pensioen voor later? Denk dan eens aan het beleggen voor het pensioen.

Makkelijk een pensioen zelf regelen met beleggen

Ook wanneer je totaal geen kennis hebt van de wereld van het beleggen kun jij je voordeel doen met het beleggen van jouw geld om een pensioen zelf regelen mogelijk te maken. Een voorbeeld; je opent een beleggingsrekening voor het pensioen zelf regelen bij een aanbieder van het beheerd beleggen, zoals Binck. Je kiest voor een jaarlijkse grotere inleg op de rekening, maar maandelijks een klein bedrag inleggen (oftewel storten) is uiteraard ook mogelijk.

De experts van de aanbieder gaan voor je aan het werk en beleggen jouw geld. Hiermee kun je doorgaans een beter rendement bereiken dan met het sparen. Zo kun je een aanvulling op je pensioen zelf regelen.

Kiezen voor een aanbieder voor het pensioen zelf regelen

Maak een handige vergelijken tussen de vele aanbieders van het beleggen voor het pensioen en kies voor de aanbieder die bij je past. Vraag direct een offerte aan of open direct (vaak gratis) een rekening. Jij kunt op deze manier het pensioen zelf regelen en genieten van je vrije tijd na jaren werken.

Beleggen voor Pensioen