Pensioen zelf regelen

Pensioen zelf regelen

Ben je op de hoogte van het pensioen dat je kunt verwachten wanneer je de juiste leeftijd bereikt om met pensioen te gaan? Bij velen blijkt dat er een mager maandbedrag te wachten staat om van te leven in de toekomst. Je pensioen zelf regelen, of in ieder geval zorgen voor een aanvulling op het pensioen dat je zult gaan ontvangen, is dan ook een verstandige beslissing.

Hoe kun je dit doen zonder op dit moment teveel geld te moeten missen? Of heb je wellicht een leuk bedrag aan spaargeld opgebouwd dat je kunt laten groeien, bijvoorbeeld door middel van het beleggen voor je pensioen? Een aanvulling op het pensioen zelf regelen is eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je een pensioen zelf regelen?

Je kunt uiteraard starten met sparen voor de toekomst. Met het opgebouwde spaargeld kun je een aanvulling op het pensioen zelf regelen. Met het opgebouwde bedrag ‘koop’ je als het ware extra pensioen in de vorm van een uitkering. Toch blijkt dat het sparen bij de bank tegenwoordig niet meer interessant is vanwege de extreem lage rentes die geboden worden voor het sparen van geld. Dit is zelfs het geval wanneer je een bedrag pas over lange tijd laat uitkeren. Wil je een pensioen zelf regelen of zorgen voor een aanvulling op jouw magere pensioen voor later? Denk dan eens aan het beleggen voor het pensioen.

Makkelijk een pensioen zelf regelen met beleggen

Ook wanneer je totaal geen kennis hebt van de wereld van het beleggen kun jij je voordeel doen met het beleggen van jouw geld om een pensioen zelf regelen mogelijk te maken. Een voorbeeld; je opent een beleggingsrekening voor het pensioen zelf regelen bij een aanbieder van het beheerd beleggen, zoals Binck. Je kiest voor een jaarlijkse grotere inleg op de rekening, maar maandelijks een klein bedrag inleggen (oftewel storten) is uiteraard ook mogelijk.

De experts van de aanbieder gaan voor je aan het werk en beleggen jouw geld. Hiermee kun je doorgaans een beter rendement bereiken dan met het sparen. Zo kun je een aanvulling op je pensioen zelf regelen.

Kiezen voor een aanbieder voor het pensioen zelf regelen

Maak een handige vergelijken tussen de vele aanbieders van het beleggen voor het pensioen en kies voor de aanbieder die bij je past. Vraag direct een offerte aan of open direct (vaak gratis) een rekening. Jij kunt op deze manier het pensioen zelf regelen en genieten van je vrije tijd na jaren werken.

Beleggen voor Pensioen