Pensioenberekening

Pensioenberekening: vul je pensioen aan door te beleggen

Het pensioen na vele jaren werken is iets waar veel mensen naar uitzien. Je kunt je eigen tijd indelen, tijd maken voor hobby’s, reizen en andere dingen doen die je wellicht al lange tijd hebt willen doen. Een goede pensioenberekening maakt het mogelijk om een duidelijk beeld te vormen van jouw toekomst op financieel gebied. Ook wanneer je jong bent is dit van belang. Je hebt namelijk op ieder moment in je leven de kans om een goed extra appeltje voor de dorst bij elkaar te sparen voor een aanvulling op jouw pensioen. Heb jij al een pensioenberekening gemaakt?

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Op basis van je pensioenberekening zorgen voor aanvulling

Velen van ons kunnen niet rekenen op een riant pensioen waarmee we comfortabel kunnen leven in de toekomst. Het is dan ook geen overbodige luxe om te zorgen voor wat extra voorzieningen voor jezelf. Bekijk de pensioenberekening voor jouw toekomst op mijnpensioenoverzicht.nl en bekijk how je er op dit moment voor staat. Heb je weinig gewerkt, een hiaat in jouw loopbaan, gewerkt als ZZP’er of in het buitenland gewerkt? Dan is het absoluut van belang om jouw pensioenberekening onder de loep te nemen. De kans is groot dat je later niet over voldoende geld zult beschikken.

Wat kun je zelf doen na de pensioenberekening?

Kies voor het aanvullen van je pensioen en zorg zelf op een makkelijke manier voor extra geld voor de toekomst. Een eenvoudige manier van sparen en beleggen voor het pensioen is het Pensioenbeleggen, bijvoorbeeld bij Binck. Je kunt met een klein maandelijks bedrag al zorgen voor een mooie extra som geld voor de toekomst. Jij stort het geld op jouw beleggingsrekening en de experts gaan voor jou aan de slag met het beleggen van jouw geld.

Het mogelijke rendement van het beleggen is uiteindelijk veel winstgevender dan het sparen bij de bank. Dit is zeker het geval wanneer je de rentes bekijkt die de banken tegenwoordig bieden voor het sparen. Bekijk dus jouw pensioenberekening en ga van start met het beleggen voor jouw toekomst.

Na de pensioenberekening starten met beleggen

Vergelijk de aanbieders van het beleggen van geld voor het pensioen. Start met een maandelijks bedrag dat je goed kunt missen en stel jouw toekomst op financieel gebied veilig. Tevens kun je handig gebruik maken van belastingvoordeel in Box 1 door te kiezen voor beleggen voor het pensioen na jouw pensioenberekening. Start vandaag nog en ga de toekomst met een rustig gevoel tegemoet.

Beleggen voor Pensioen