Pensioenberekening

Pensioenberekening: vul je pensioen aan door te beleggen

Het pensioen na vele jaren werken is iets waar veel mensen naar uitzien. Je kunt je eigen tijd indelen, tijd maken voor hobby’s, reizen en andere dingen doen die je wellicht al lange tijd hebt willen doen. Een goede pensioenberekening maakt het mogelijk om een duidelijk beeld te vormen van jouw toekomst op financieel gebied. Ook wanneer je jong bent is dit van belang. Je hebt namelijk op ieder moment in je leven de kans om een goed extra appeltje voor de dorst bij elkaar te sparen voor een aanvulling op jouw pensioen. Heb jij al een pensioenberekening gemaakt?

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Op basis van je pensioenberekening zorgen voor aanvulling

Velen van ons kunnen niet rekenen op een riant pensioen waarmee we comfortabel kunnen leven in de toekomst. Het is dan ook geen overbodige luxe om te zorgen voor wat extra voorzieningen voor jezelf. Bekijk de pensioenberekening voor jouw toekomst op mijnpensioenoverzicht.nl en bekijk how je er op dit moment voor staat. Heb je weinig gewerkt, een hiaat in jouw loopbaan, gewerkt als ZZP’er of in het buitenland gewerkt? Dan is het absoluut van belang om jouw pensioenberekening onder de loep te nemen. De kans is groot dat je later niet over voldoende geld zult beschikken.

Wat kun je zelf doen na de pensioenberekening?

Kies voor het aanvullen van je pensioen en zorg zelf op een makkelijke manier voor extra geld voor de toekomst. Een eenvoudige manier van sparen en beleggen voor het pensioen is het Pensioenbeleggen, bijvoorbeeld bij Binck. Je kunt met een klein maandelijks bedrag al zorgen voor een mooie extra som geld voor de toekomst. Jij stort het geld op jouw beleggingsrekening en de experts gaan voor jou aan de slag met het beleggen van jouw geld.

Het mogelijke rendement van het beleggen is uiteindelijk veel winstgevender dan het sparen bij de bank. Dit is zeker het geval wanneer je de rentes bekijkt die de banken tegenwoordig bieden voor het sparen. Bekijk dus jouw pensioenberekening en ga van start met het beleggen voor jouw toekomst.

Na de pensioenberekening starten met beleggen

Vergelijk de aanbieders van het beleggen van geld voor het pensioen. Start met een maandelijks bedrag dat je goed kunt missen en stel jouw toekomst op financieel gebied veilig. Tevens kun je handig gebruik maken van belastingvoordeel in Box 1 door te kiezen voor beleggen voor het pensioen na jouw pensioenberekening. Start vandaag nog en ga de toekomst met een rustig gevoel tegemoet.

Beleggen voor Pensioen