Delta Lloyd

Delta Lloyd: mogelijkheden pensioen

Het Persoonlijk Pensioen Plan van Delta Lloyd is anders dan dat van de andere aanbieders van beleggen voor het pensioen die we hebben bekeken op deze website. Zo is het bij Delta Lloyd niet mogelijk om zomaar als consument te starten met beleggen voor het pensioen volgens dit plan. Het betreft dan ook een pensioenregeling die in samenwerking met de werkgever tot stand is gekomen. Het bedrijf dat dit plan beschikbaar stelt voor werknemers bepaalt welke mogelijkheden de werknemers hebben voor het beleggen. Vervolgens kan een werknemer wel (aan de hand van een formulier) bepalen welk beleggingsprofiel het best bij hen past. Dit is een opvallende manier van beleggen, waarbij Delta Lloyd en het bedrijf in kwestie de handen ineen slaan om beleggen voor het pensioen mogelijk te maken.

Ontdek ook deze manier van beleggen voor pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De strategie achter het Pensioen Plan van Delta Lloyd

Veel werkgevers zien de noodzaak in van het vergroten van de som die vrij komt wanneer men de AOW leeftijd bereikt. Bij het beleggen moeten op het juiste moment de juiste risico’s bekeken worden om optimaal rendement te kunnen genieten van de ingelegde som. Ook is het uiteraard omgekeerd belangrijk om risico’s te beperken wanneer nodig. Hiervoor heeft Delta Lloyd het Lifecycles plan gemaakt. Op de website van dit bedrijf staat veel informatie over dit plan en over de mogelijkheden voor de werknemers om invloed te hebben op het beleggen. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de diensten van Delta Lloyd. Deze kosten worden volledig inzichtelijk gemaakt voor de werkgever, wanneer deze eventueel interesse heeft in het beschikbaar stellen van het beleggen voor het pensioen voor de werknemers.

Beleggen via de werkgever met Delta Lloyd

Werknemers van grote(re) bedrijven zouden de werkwijze van Delta Lloyd en de mogelijkheid om voor het pensioen te beleggen, kunnen voorleggen aan hun werkgever. Op zich is het op deze manier beleggen eenvoudig en maakt deze werkwijze het mogelijk om je geld optimaal te laten groeien. Je hebt invloed op het beleggingsprofiel en kunt hopelijk aan het einde van de rit, bij het bereiken van de pensioengerechtige leeftijd, genieten van een leuk bedrag.

Delta Lloyd is een financieel bedrijf met een goede reputatie. Op de website is veel goede en duidelijke informatie te vinden. Ook kan men eenvoudig contact opnemen met vragen. Hierdoor wordt de werkgever als het ware volledig ontzorgd bij het aanbieden van dit product aan de werknemers. Het beleggen voor je pensioen op deze manier is zeker interessant en kan zeer winstgevend zijn.

Beleggen voor Pensioen