Delta Lloyd

Delta Lloyd: mogelijkheden pensioen

Het Persoonlijk Pensioen Plan van Delta Lloyd is anders dan dat van de andere aanbieders van beleggen voor het pensioen die we hebben bekeken op deze website. Zo is het bij Delta Lloyd niet mogelijk om zomaar als consument te starten met beleggen voor het pensioen volgens dit plan. Het betreft dan ook een pensioenregeling die in samenwerking met de werkgever tot stand is gekomen. Het bedrijf dat dit plan beschikbaar stelt voor werknemers bepaalt welke mogelijkheden de werknemers hebben voor het beleggen. Vervolgens kan een werknemer wel (aan de hand van een formulier) bepalen welk beleggingsprofiel het best bij hen past. Dit is een opvallende manier van beleggen, waarbij Delta Lloyd en het bedrijf in kwestie de handen ineen slaan om beleggen voor het pensioen mogelijk te maken.

Ontdek ook deze manier van beleggen voor pensioen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

De strategie achter het Pensioen Plan van Delta Lloyd

Veel werkgevers zien de noodzaak in van het vergroten van de som die vrij komt wanneer men de AOW leeftijd bereikt. Bij het beleggen moeten op het juiste moment de juiste risico’s bekeken worden om optimaal rendement te kunnen genieten van de ingelegde som. Ook is het uiteraard omgekeerd belangrijk om risico’s te beperken wanneer nodig. Hiervoor heeft Delta Lloyd het Lifecycles plan gemaakt. Op de website van dit bedrijf staat veel informatie over dit plan en over de mogelijkheden voor de werknemers om invloed te hebben op het beleggen. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de diensten van Delta Lloyd. Deze kosten worden volledig inzichtelijk gemaakt voor de werkgever, wanneer deze eventueel interesse heeft in het beschikbaar stellen van het beleggen voor het pensioen voor de werknemers.

Beleggen via de werkgever met Delta Lloyd

Werknemers van grote(re) bedrijven zouden de werkwijze van Delta Lloyd en de mogelijkheid om voor het pensioen te beleggen, kunnen voorleggen aan hun werkgever. Op zich is het op deze manier beleggen eenvoudig en maakt deze werkwijze het mogelijk om je geld optimaal te laten groeien. Je hebt invloed op het beleggingsprofiel en kunt hopelijk aan het einde van de rit, bij het bereiken van de pensioengerechtige leeftijd, genieten van een leuk bedrag.

Delta Lloyd is een financieel bedrijf met een goede reputatie. Op de website is veel goede en duidelijke informatie te vinden. Ook kan men eenvoudig contact opnemen met vragen. Hierdoor wordt de werkgever als het ware volledig ontzorgd bij het aanbieden van dit product aan de werknemers. Het beleggen voor je pensioen op deze manier is zeker interessant en kan zeer winstgevend zijn.

Beleggen voor Pensioen