Hoeveel pensioen?

Hoeveel pensioen?

Op hoeveel pensioen kun jij rekenen wanneer je de juiste leeftijd hebt bereikt om met pensioen te mogen gaan? Tegenwoordig is het zo dat de pensioengerechtigde leeftijd is gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting van de Nederlandse samenleving. Ieder jaar kan deze leeftijd dus aan de hand van deze gegevens worden bijgesteld. Weet jij wanneer je met pensioen mag? Controleer het jaarlijks op mijnpensioenoverzicht.nl. Ook vind je hier informatie over het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Voor de meesten van ons (maar liefst voor 1 op de 3 Nederlanders) geldt dat men te maken heeft met een verwacht tekort aan pensioen, of met een hiaat in de opbouw van het pensioen. Hoeveel pensioen ontvang je en ben je hier tevreden mee?

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoeveel pensioen wil je ontvangen?

De kans is groot dat het antwoord op de vraag ‘Hoeveel pensioen ga ik ontvangen?’ niet bevredigend is. Houd er rekening mee dat het voorspelde pensioen ook nog eens kan tegenvallen wanneer je daadwerkelijk met pensioen mag gaan. Je kunt zelf de regie in handen nemen wat betreft het aanvullen van jouw pensioen. Zorg vanaf vandaag voor een extra som aan geld die vrijkomt wanneer je wilt stoppen met werken, of wanneer je start met AOW ontvangen op basis van jouw leeftijd om met pensioen te mogen gaan. Het beleggen voor je pensioen is een manier om te zorgen voor meer geld om van te leven en te genieten van jouw vrije tijd wanneer je stopt met werken.

Hoeveel pensioen is nodig om goed van te leven?

Wat zijn jouw inkomsten op dit moment en verwacht je bepaalde veranderingen aan te brengen in jouw uitgavenpatroon wanneer je met pensioen gaat? Verkoop je een woning, of wil je juist in het buitenland gaan wonen? Bepaal voor jezelf met hoeveel geld je maandelijks goed kunt leven wanneer je eindelijk met pensioen gaat. Hoeveel pensioen wil je erbij hebben? Maak een berekening en open een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van het pensioenbeleggen. Die vergelijk je eenvoudig en je kunt desgewenst direct een offerte aanvragen of een rekening openen. Hoeveel pensioen je erbij krijgt door middel van het beleggen hangt af van jouw maandelijkse inleg en het rendement dat wordt opgebouwd.

Hoeveel pensioen regel jij er extra bij zonder verstand te moeten hebben van het beleggen? De experts gaan voor je aan de slag en jij hebt belastingvoordeel in Box 1. Zo makkelijk kan het zijn om te zorgen voor een mooie toekomst.

Beleggen voor Pensioen