Hoeveel pensioen?

Hoeveel pensioen?

Op hoeveel pensioen kun jij rekenen wanneer je de juiste leeftijd hebt bereikt om met pensioen te mogen gaan? Tegenwoordig is het zo dat de pensioengerechtigde leeftijd is gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting van de Nederlandse samenleving. Ieder jaar kan deze leeftijd dus aan de hand van deze gegevens worden bijgesteld. Weet jij wanneer je met pensioen mag? Controleer het jaarlijks op mijnpensioenoverzicht.nl. Ook vind je hier informatie over het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Voor de meesten van ons (maar liefst voor 1 op de 3 Nederlanders) geldt dat men te maken heeft met een verwacht tekort aan pensioen, of met een hiaat in de opbouw van het pensioen. Hoeveel pensioen ontvang je en ben je hier tevreden mee?

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoeveel pensioen wil je ontvangen?

De kans is groot dat het antwoord op de vraag ‘Hoeveel pensioen ga ik ontvangen?’ niet bevredigend is. Houd er rekening mee dat het voorspelde pensioen ook nog eens kan tegenvallen wanneer je daadwerkelijk met pensioen mag gaan. Je kunt zelf de regie in handen nemen wat betreft het aanvullen van jouw pensioen. Zorg vanaf vandaag voor een extra som aan geld die vrijkomt wanneer je wilt stoppen met werken, of wanneer je start met AOW ontvangen op basis van jouw leeftijd om met pensioen te mogen gaan. Het beleggen voor je pensioen is een manier om te zorgen voor meer geld om van te leven en te genieten van jouw vrije tijd wanneer je stopt met werken.

Hoeveel pensioen is nodig om goed van te leven?

Wat zijn jouw inkomsten op dit moment en verwacht je bepaalde veranderingen aan te brengen in jouw uitgavenpatroon wanneer je met pensioen gaat? Verkoop je een woning, of wil je juist in het buitenland gaan wonen? Bepaal voor jezelf met hoeveel geld je maandelijks goed kunt leven wanneer je eindelijk met pensioen gaat. Hoeveel pensioen wil je erbij hebben? Maak een berekening en open een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van het pensioenbeleggen. Die vergelijk je eenvoudig en je kunt desgewenst direct een offerte aanvragen of een rekening openen. Hoeveel pensioen je erbij krijgt door middel van het beleggen hangt af van jouw maandelijkse inleg en het rendement dat wordt opgebouwd.

Hoeveel pensioen regel jij er extra bij zonder verstand te moeten hebben van het beleggen? De experts gaan voor je aan de slag en jij hebt belastingvoordeel in Box 1. Zo makkelijk kan het zijn om te zorgen voor een mooie toekomst.

Beleggen voor Pensioen