FitVermogen

FitVermogen Pensioenbeleggen

Bij het bekijken van de website van FitVermogen wordt al vrij snel duidelijk dat we hier te maken hebben met een bedrijf dat hecht aan goede en duidelijke informatie wat betreft het beleggen. Zo is het ook voor leken mogelijk om te beleggen bij FitVermogen. Men kan zelf berekenen middels een handige tool op de website, welk geld men in hoeveel jaar bij elkaar wil sparen middels het beleggen op een rekening bij dit bedrijf. Middels duidelijke animaties en gebruiksgemak wat betreft het openenen van een rekening via het internet, kan men snel zelf starten met het aankopen van fondsen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat wordt door FitVermogen duidelijk beantwoordt op de website.

Vergelijk ook deze manieren van pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Pensioen opbouwen met FitVermogen

Of je nu extra kapitaal bij elkaar wilt zien te krijgen voor je pensioen, of als appeltje voor de dorst, bij dit bedrijf kan het allemaal. Met een inleg vanaf 50 Euro kun je gaan beleggen. Je koopt als het ware een belegging, die reken je bijvoorbeeld af met Ideal. Zelf op zoek gaan naar de juiste manieren van beleggen kan aardig at risico met zich meebrengen. Je moet continu op de hoogte zijn van het laatste nieuws betreffende jouw fondsen en veel uitzoeken. Bij FitVermogen is de fondsmanager verantwoordelijk voor dit werk. Wanneer een analyse van de markt toont dat er zich kansen of juist bedreigingen voordoen op de markt, dan handelt hij of zij hier naar. Zo kun jij jouw tijd beter besteden.

Een gelijkmatig rendement bij FitVermogen

Middels de inleg van een klein bedrag in een beleggingsfonds kun je toch je voordeel doen van het spreiden van rendement en het verlagen van risico. Voor velen van ons zijn (als niet-professionele belegger) sommige markten moeilijk bereikbaar. Beleggingsfondsen zoals FitVermogen hebben vaak wel toegang tot de markten waarop zich kansen voordoen. Hier kun jij als consument en eigenaar van een rekening bij dit bedrijf je voordeel mee doen. Ook de kosten van deelname aan het beleggen bij FitVermogen zijn prima in orde. Zo zijn er geen extra kosten verbonden aan het openen van een rekening en zijn de overige kosten meegerekend in de aankoopprijs van een aandeel.

FitVermogen biedt een goede optie om als leek te starten met beleggen voor je pensioen, of voor het opbouwen van kapitaal. Zo kun je al redelijk snel (en met veel eigen inzage) overgaan tot het beleggen op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Bezoek de website van FitVermogen voor meer informatie.

Beleggen voor Pensioen