FitVermogen

FitVermogen Pensioenbeleggen

Bij het bekijken van de website van FitVermogen wordt al vrij snel duidelijk dat we hier te maken hebben met een bedrijf dat hecht aan goede en duidelijke informatie wat betreft het beleggen. Zo is het ook voor leken mogelijk om te beleggen bij FitVermogen. Men kan zelf berekenen middels een handige tool op de website, welk geld men in hoeveel jaar bij elkaar wil sparen middels het beleggen op een rekening bij dit bedrijf. Middels duidelijke animaties en gebruiksgemak wat betreft het openenen van een rekening via het internet, kan men snel zelf starten met het aankopen van fondsen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat wordt door FitVermogen duidelijk beantwoordt op de website.

Vergelijk ook deze manieren van pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Pensioen opbouwen met FitVermogen

Of je nu extra kapitaal bij elkaar wilt zien te krijgen voor je pensioen, of als appeltje voor de dorst, bij dit bedrijf kan het allemaal. Met een inleg vanaf 50 Euro kun je gaan beleggen. Je koopt als het ware een belegging, die reken je bijvoorbeeld af met Ideal. Zelf op zoek gaan naar de juiste manieren van beleggen kan aardig at risico met zich meebrengen. Je moet continu op de hoogte zijn van het laatste nieuws betreffende jouw fondsen en veel uitzoeken. Bij FitVermogen is de fondsmanager verantwoordelijk voor dit werk. Wanneer een analyse van de markt toont dat er zich kansen of juist bedreigingen voordoen op de markt, dan handelt hij of zij hier naar. Zo kun jij jouw tijd beter besteden.

Een gelijkmatig rendement bij FitVermogen

Middels de inleg van een klein bedrag in een beleggingsfonds kun je toch je voordeel doen van het spreiden van rendement en het verlagen van risico. Voor velen van ons zijn (als niet-professionele belegger) sommige markten moeilijk bereikbaar. Beleggingsfondsen zoals FitVermogen hebben vaak wel toegang tot de markten waarop zich kansen voordoen. Hier kun jij als consument en eigenaar van een rekening bij dit bedrijf je voordeel mee doen. Ook de kosten van deelname aan het beleggen bij FitVermogen zijn prima in orde. Zo zijn er geen extra kosten verbonden aan het openen van een rekening en zijn de overige kosten meegerekend in de aankoopprijs van een aandeel.

FitVermogen biedt een goede optie om als leek te starten met beleggen voor je pensioen, of voor het opbouwen van kapitaal. Zo kun je al redelijk snel (en met veel eigen inzage) overgaan tot het beleggen op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Bezoek de website van FitVermogen voor meer informatie.

Beleggen voor Pensioen