FitVermogen

FitVermogen Pensioenbeleggen

Bij het bekijken van de website van FitVermogen wordt al vrij snel duidelijk dat we hier te maken hebben met een bedrijf dat hecht aan goede en duidelijke informatie wat betreft het beleggen. Zo is het ook voor leken mogelijk om te beleggen bij FitVermogen. Men kan zelf berekenen middels een handige tool op de website, welk geld men in hoeveel jaar bij elkaar wil sparen middels het beleggen op een rekening bij dit bedrijf. Middels duidelijke animaties en gebruiksgemak wat betreft het openenen van een rekening via het internet, kan men snel zelf starten met het aankopen van fondsen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat wordt door FitVermogen duidelijk beantwoordt op de website.

Vergelijk ook deze manieren van pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Pensioen opbouwen met FitVermogen

Of je nu extra kapitaal bij elkaar wilt zien te krijgen voor je pensioen, of als appeltje voor de dorst, bij dit bedrijf kan het allemaal. Met een inleg vanaf 50 Euro kun je gaan beleggen. Je koopt als het ware een belegging, die reken je bijvoorbeeld af met Ideal. Zelf op zoek gaan naar de juiste manieren van beleggen kan aardig at risico met zich meebrengen. Je moet continu op de hoogte zijn van het laatste nieuws betreffende jouw fondsen en veel uitzoeken. Bij FitVermogen is de fondsmanager verantwoordelijk voor dit werk. Wanneer een analyse van de markt toont dat er zich kansen of juist bedreigingen voordoen op de markt, dan handelt hij of zij hier naar. Zo kun jij jouw tijd beter besteden.

Een gelijkmatig rendement bij FitVermogen

Middels de inleg van een klein bedrag in een beleggingsfonds kun je toch je voordeel doen van het spreiden van rendement en het verlagen van risico. Voor velen van ons zijn (als niet-professionele belegger) sommige markten moeilijk bereikbaar. Beleggingsfondsen zoals FitVermogen hebben vaak wel toegang tot de markten waarop zich kansen voordoen. Hier kun jij als consument en eigenaar van een rekening bij dit bedrijf je voordeel mee doen. Ook de kosten van deelname aan het beleggen bij FitVermogen zijn prima in orde. Zo zijn er geen extra kosten verbonden aan het openen van een rekening en zijn de overige kosten meegerekend in de aankoopprijs van een aandeel.

FitVermogen biedt een goede optie om als leek te starten met beleggen voor je pensioen, of voor het opbouwen van kapitaal. Zo kun je al redelijk snel (en met veel eigen inzage) overgaan tot het beleggen op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Bezoek de website van FitVermogen voor meer informatie.

Beleggen voor Pensioen