Eerder stoppen met werken

Eerder stoppen met werken

Eerder stoppen met werken, wie wil dat niet? De redenen om mogelijk eerder te stoppen met het werken voor een baas, of voor jouw eigen bedrijf, zijn uiteraard persoonlijk. Wellicht wil je kunnen reizen voordat je ouder wordt. Of een huis verbouwen, volledig naar wens. Misschien wil je het kortom gewoon op jouw eigen manier rustig aan doen en heb je wel genoeg gewerkt. Wat jouw reden ook is om vervroegd te stoppen met werken, het is belangrijk om te weten hoe je er rond het bereiken van de AOW gerechtigde leeftijd financieel voor staat. Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kun je aan de hand van je geboortedatum exact berekenen wat jouw verwachte pensioenleeftijd zal zijn.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Jouw opgebouwde pensioen en eerder stoppen met werken

Wat heb je inmiddels opgebouwd aan pensioen waar je recht op zult hebben? En hoe staan de zaken ervoor wanneer je daadwerkelijk met pensioen gaat? Op jouw actuele pensioenoverzicht kun je bekijken wat de tot nu toe opgebouwde rechten zijn voor het pensioen. Aan de hand hiervan ontdek je of je te maken hebt met een mogelijk tekort of hiaat in jouw pensioen. Wil je eerder stoppen met werken? Dan wil je natuurlijk niet op een houtje hoeven bijten. Gelukkig kun je nu een goede vergelijking maken tussen de aanbieders van pensioenbeleggen en pensioensparen.

Eerder stoppen met werken en geld opbouwen met belastingvoordeel

Op basis van onafhankelijke informatie weet je snel hoe en hoeveel extra geld je kunt opbouwen voor jouw pensioen, met belastingvoordeel. Jouw spaargeld voor het pensioen is op dit moment aftrekbaar in Box 1. Maak hier handig gebruik van. Zo kun je eerder stoppen met werken voor jezelf mogelijk maken zonder financieel tekort. Het sparen of beleggen (of een combinatie hiervan) om eerder de stoppen met werken in de toekomst kun je al doen middels het storten van een laag bedrag per maand. Je zorgt voor rust en kunt rekenen op meer geld wanneer je leuke dingen wilt doen. Zo wordt het pensioen een tijd van genieten.

Eerder stoppen met werken met voldoende geld

Binck is slechts een van de aanbieders van het beleggen voor het pensioen. Wil je eerder stoppen met werken? Zorg er dan voor dat je weet wat de mogelijkheden zijn wat betreft het aanvullen van jouw AOW. Vergelijk de aanbieders snel op BeleggenVoorPensioen en kijk uit naar eerder stoppen met werken. Dit is voor iedereen weggelegd, mits je goede voorbereidingen treft voor de toekomst.

Beleggen voor Pensioen