Pensioen sparen ZZP

Pensioen sparen ZZP

Werk je op dit moment als ZZP’er, of heb je in de afgelopen jaren zelfstandig gewerkt? Dan weet je ongetwijfeld dat het opbouwen van en goed pensioen voor het moment waarop je recht hebt op AOW behoorlijk lastig kan zijn. Velen hebben afwisselende banen gehad, waarbij er tussendoor wellicht zelfstandig is gewerkt. Het pensioen sparen ZZP is absoluut geen overbodige luxe. Je kunt nu op een voordelige manier toch zorgen voor een extra som geld waarmee je bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd kunt rekenen op een mooie aanvulling op je opgebouwde pensioen. We vertellen je graag meer over het pensioen sparen voor ZZP werkenden in Nederland.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Pensioen sparen ZZP, hoe werkt het?

Je kunt gebruik maken van banksparen en van pensioen sparen ZZP als zelfstandige. Ook kun je bijvoorbeeld tegen kosten het pensioen bij een vorige werkgever laten doorlopen. Hier zitten veel haken en ogen aan. Kies je voor pensioen sparen als ZZP’er? Dan heeft de Nederlandse overheid in samenwerking met de Belastingdienst een voordelige mogelijkheid voor je bedacht. Je kunt een rekening openen voor het sparen voor jouw pensioen. Een voorbeeld van een aanbieder van dit financiële product is Binck.

De bedragen die je inlegt op de spaarrekening of beleggingsrekening voor het pensioen zijn aftrekbaar in Box 1 van ons belastingstelsel. Je betaalt geen rendementsheffing over het opgespaarde saldo op de rekening. Het geld wordt dan ook niet gezien als deel van jouw vermogen op het moment dat je gebruik maakt van pensioen sparen ZZP.

Het hoogste rendement behalen met pensioen sparen ZZP

Het sparen bij de bank is tegenwoordig voor velen minder interessant. De huidige lage spaarrentes zijn hier de grootste reden voor. Met het sparen met beleggen voor het pensioen heb je aanzienlijk meer kans op een grotere ‘winst’ op jouw spaargeld, oftewel op een hoger rendement. Uiteraard biest het beleggen van geld nooit een absolute garantie op rendement. Bij het pensioen sparen ZZP met beleggen gaan de experts van de aanbieder van dit financiële product voor je aan de slag. Het geld staat vast tot je de AOW gerechtigde leeftijd hebt bereikt.

Pensioen sparen ZZP vergelijken en starten

Wil je pensioen sparen ZZP met een vast (laag) maandelijks bedrag? Of zet je liever af en toe iets opzij dat je kunt missen? Op BeleggenVoorPensioen kun je terecht voor het vergelijken van de beste aanbieders voor het pensioen sparen ZZP. Op basis van onafhankelijke informatie weet je direct welke aanbieder het best bij je past. Desgewenst vraag je direct eenvoudig een offerte aan voor het pensioen sparen ZZP.

Beleggen voor Pensioen