Pensioen sparen ZZP

Pensioen sparen ZZP

Werk je op dit moment als ZZP’er, of heb je in de afgelopen jaren zelfstandig gewerkt? Dan weet je ongetwijfeld dat het opbouwen van en goed pensioen voor het moment waarop je recht hebt op AOW behoorlijk lastig kan zijn. Velen hebben afwisselende banen gehad, waarbij er tussendoor wellicht zelfstandig is gewerkt. Het pensioen sparen ZZP is absoluut geen overbodige luxe. Je kunt nu op een voordelige manier toch zorgen voor een extra som geld waarmee je bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd kunt rekenen op een mooie aanvulling op je opgebouwde pensioen. We vertellen je graag meer over het pensioen sparen voor ZZP werkenden in Nederland.

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Pensioen sparen ZZP, hoe werkt het?

Je kunt gebruik maken van banksparen en van pensioen sparen ZZP als zelfstandige. Ook kun je bijvoorbeeld tegen kosten het pensioen bij een vorige werkgever laten doorlopen. Hier zitten veel haken en ogen aan. Kies je voor pensioen sparen als ZZP’er? Dan heeft de Nederlandse overheid in samenwerking met de Belastingdienst een voordelige mogelijkheid voor je bedacht. Je kunt een rekening openen voor het sparen voor jouw pensioen. Een voorbeeld van een aanbieder van dit financiële product is Binck.

De bedragen die je inlegt op de spaarrekening of beleggingsrekening voor het pensioen zijn aftrekbaar in Box 1 van ons belastingstelsel. Je betaalt geen rendementsheffing over het opgespaarde saldo op de rekening. Het geld wordt dan ook niet gezien als deel van jouw vermogen op het moment dat je gebruik maakt van pensioen sparen ZZP.

Het hoogste rendement behalen met pensioen sparen ZZP

Het sparen bij de bank is tegenwoordig voor velen minder interessant. De huidige lage spaarrentes zijn hier de grootste reden voor. Met het sparen met beleggen voor het pensioen heb je aanzienlijk meer kans op een grotere ‘winst’ op jouw spaargeld, oftewel op een hoger rendement. Uiteraard biest het beleggen van geld nooit een absolute garantie op rendement. Bij het pensioen sparen ZZP met beleggen gaan de experts van de aanbieder van dit financiële product voor je aan de slag. Het geld staat vast tot je de AOW gerechtigde leeftijd hebt bereikt.

Pensioen sparen ZZP vergelijken en starten

Wil je pensioen sparen ZZP met een vast (laag) maandelijks bedrag? Of zet je liever af en toe iets opzij dat je kunt missen? Op BeleggenVoorPensioen kun je terecht voor het vergelijken van de beste aanbieders voor het pensioen sparen ZZP. Op basis van onafhankelijke informatie weet je direct welke aanbieder het best bij je past. Desgewenst vraag je direct eenvoudig een offerte aan voor het pensioen sparen ZZP.

Beleggen voor Pensioen