FitVoorLater

FitVoorLater: eenvoudig en laagdrempelig aanvullend pensioen opbouwen

Beleggen voor pensioen met FitVoorLater
Beleggen voor pensioen met FitVoorLater

FitVermogen biedt via het internet het zogeheten FitVoorLater plan aan. Er zijn maar liefst twee verschillende manieren om extra geld op te bouwen voor later bij deze aanbieder. FitVoorLater maakt het mogelijk om (ook als volledige leek) te beleggen en te genieten van het rendement. Bij beide manieren van beleggen bij FitVoorLater draait het om het opbouwen van extra vermogen door middel van het beleggen in fondsen. Je kunt, indien je dit wilt, zelfs gebruik maken van een combinatie van beide manieren van beleggen. FitVoorLater biedt duidelijke informatie, een overzichtelijke website en een laagdrempelige instap voor de consument. Zo kun je al starten met beleggen met een inleg van slechts 25 Euro.

FitVoorLater

of meer informatie

Vrij beleggen bij FitVoorLater

Zoals gezegd, er zijn bij FitVoorLater twee manieren om extra pensioen op te bouwen. Zo kun je extra pensioen of vermogen opbouwen middels het Vrij Beleggen. Jij bepaalt zelf wanneer je geld inlegt en wanneer je jouw inleg weer opneemt. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende fondsen. Hierbij gaaat het om aandelen, obligaties en mixfondsen. Deze fondsen zijn speciaal gekozen en samengesteld om het mogelijk te maken een goed pensioen op te bouwen. Deze manier van beleggen ‎ biedt veel vrijheid en maakt het mogelijk om kennis te maken met het beleggen. Het is een perfecte mogelijkheid om te kijken hoe het beleggen nou eigenlijk in zijn werk gaat.

Fiscaal beleggen bij FitVoorLater

Heb je een relevant inkomen dat boven de 105.075 Euro ligt (volgens de regels van 2018), dan zijn er belastingvoordelen waar je gebruik van kunt maken. Indien je gebruik maakt van het Fiscaal Beleggen bij FitVoorLater worden jouw inleg en ook het rendement geblokkeerd. Deze blokkering is van kracht tot het bereiken van de leeftijd waarop je AOW gaat ontvangen. De hoogte van de toegestane inleg is tevens afhankelijk van jouw inkomen. Met deze manier van beleggen is veel rendement en voordeel te behalen. Wel belangrijk om te vermelden is het feit dat het kapitaal dat vrijkomt op de datum van de start van de AOW (of bij het overlijden) slechts kan worden gebruikt voor een lijfrente.

Wanneer je dit kapitaal toch wilt laten uitkeren krijg je te maken met negatieve fiscale gevolgen. Ook is de inleg niet aftrekbaar voor de Nederlandse inkomstenbelasting. Gebruik maken van de mogelijkheid om te beleggen via FitVoorLater is eenvoudig en werkt prettig. Het is interessant om je geld te zien groeien en het is leuk om de mogelijkheid te hebben om kennis te maken met de wereld van beleggen, tegen welke inleg dan ook.

FitVoorLater

of meer informatie

Beleggen voor Pensioen