Evi van Lanschot

Evi van Lanschot Pensioen beleggen

De vriendelijke website van Evi van Lanschot doet opvallend helder aan. Er is direct goede informatie beschikbaar wat betreft het beleggen voor het pensioen. Met het Evi Pensioen plan is het mogelijk om geld opzij te zetten voor later. De bestedingsruimte voor later wordt groter en er zijn direct belastingvoordelen te behalen met het beleggen volgens dit plan. Je bent vrij om zelf in een maal of vaker geld in te leggen in het plan. Natuurlijk is dit een zeer persoonlijke keuze. Deze keuze hangt voor velen af van de fiscale ruimte die er is.

Andere mogelijkheden voor pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Het risico gaat omlaag bij Evi van Lanschot

Wil je ook later nog de mogelijkheid hebben om te genieten van je vrije tijd? Heb je plannen die je dan wilt uitvoeren of wil je bepaalde leuke dingen doen? Dan is het Evi Pensioen plan een interessante keuze. Er wordt bij dit plan belegd in twee verschillende zogeheten profielfondsen. Hoe ouder je wordt, hoe dichterbij de AOW-leeftijd komt. Wanneer je dichterbij deze leeftijd komt zal het risico van de gedane beleggingen bij Evi van Lanschot worden afgebouwd. Zo is er minder risico, uiteraard eventueel ook wat minder rendement. Toch is het voordeel dat het opgebouwde kapitaal en rendement op deze manier redelijk veilig worden gesteld. Je kunt online op ieder gewenst moment bekijken hoe de zaken er voor staan met het opbouwen van het aanvullend inkomen voor het pensioen.

Duidelijkheid bij Evi van Lanschot

Er is continu duidelijkheid en inzicht in wat er met je geld wordt gedaan. In een oogopslag kun je bekijken wat het reeds opgebouwde tegoed is. Uiteraard is er hulp beschikbaar bij vragen, ook voor de beginnende belegger. Zo is het mogelijk om per live video chat vragen te stellen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van telefonisch contact, of kunnen vragen per e-mail worden gesteld. Al met al maakt Evi van Lanschot een duidelijke en behulpzame indruk De drempel om deel te nemen en te starten met beleggen voor de toekomst is niet te hoog.

De website is duidelijk en rustig, maar er wordt absoluut voldoende informatie gegeven over het aanvullen van het pensioen door middel van beleggen. Uiteraard is het mogelijk om extra informatie op te vragen via de website van Evi van Lanschot. Er is wel sprake van eenmalige aanmeldkosten voor het beleggen bij dit bedrijf, gezien de geboden service lijkt dit terecht. Desalniettemin zijn er ook aanbieders die vergelijkbare rekeningen gratis aanbieden.

Beleggen voor Pensioen