Evi van Lanschot

Evi van Lanschot Pensioen beleggen

De vriendelijke website van Evi van Lanschot doet opvallend helder aan. Er is direct goede informatie beschikbaar wat betreft het beleggen voor het pensioen. Met het Evi Pensioen plan is het mogelijk om geld opzij te zetten voor later. De bestedingsruimte voor later wordt groter en er zijn direct belastingvoordelen te behalen met het beleggen volgens dit plan. Je bent vrij om zelf in een maal of vaker geld in te leggen in het plan. Natuurlijk is dit een zeer persoonlijke keuze. Deze keuze hangt voor velen af van de fiscale ruimte die er is.

Andere mogelijkheden voor pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Het risico gaat omlaag bij Evi van Lanschot

Wil je ook later nog de mogelijkheid hebben om te genieten van je vrije tijd? Heb je plannen die je dan wilt uitvoeren of wil je bepaalde leuke dingen doen? Dan is het Evi Pensioen plan een interessante keuze. Er wordt bij dit plan belegd in twee verschillende zogeheten profielfondsen. Hoe ouder je wordt, hoe dichterbij de AOW-leeftijd komt. Wanneer je dichterbij deze leeftijd komt zal het risico van de gedane beleggingen bij Evi van Lanschot worden afgebouwd. Zo is er minder risico, uiteraard eventueel ook wat minder rendement. Toch is het voordeel dat het opgebouwde kapitaal en rendement op deze manier redelijk veilig worden gesteld. Je kunt online op ieder gewenst moment bekijken hoe de zaken er voor staan met het opbouwen van het aanvullend inkomen voor het pensioen.

Duidelijkheid bij Evi van Lanschot

Er is continu duidelijkheid en inzicht in wat er met je geld wordt gedaan. In een oogopslag kun je bekijken wat het reeds opgebouwde tegoed is. Uiteraard is er hulp beschikbaar bij vragen, ook voor de beginnende belegger. Zo is het mogelijk om per live video chat vragen te stellen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van telefonisch contact, of kunnen vragen per e-mail worden gesteld. Al met al maakt Evi van Lanschot een duidelijke en behulpzame indruk De drempel om deel te nemen en te starten met beleggen voor de toekomst is niet te hoog.

De website is duidelijk en rustig, maar er wordt absoluut voldoende informatie gegeven over het aanvullen van het pensioen door middel van beleggen. Uiteraard is het mogelijk om extra informatie op te vragen via de website van Evi van Lanschot. Er is wel sprake van eenmalige aanmeldkosten voor het beleggen bij dit bedrijf, gezien de geboden service lijkt dit terecht. Desalniettemin zijn er ook aanbieders die vergelijkbare rekeningen gratis aanbieden.

Beleggen voor Pensioen