Evi van Lanschot

Evi van Lanschot Pensioen beleggen

De vriendelijke website van Evi van Lanschot doet opvallend helder aan. Er is direct goede informatie beschikbaar wat betreft het beleggen voor het pensioen. Met het Evi Pensioen plan is het mogelijk om geld opzij te zetten voor later. De bestedingsruimte voor later wordt groter en er zijn direct belastingvoordelen te behalen met het beleggen volgens dit plan. Je bent vrij om zelf in een maal of vaker geld in te leggen in het plan. Natuurlijk is dit een zeer persoonlijke keuze. Deze keuze hangt voor velen af van de fiscale ruimte die er is.

Andere mogelijkheden voor pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Het risico gaat omlaag bij Evi van Lanschot

Wil je ook later nog de mogelijkheid hebben om te genieten van je vrije tijd? Heb je plannen die je dan wilt uitvoeren of wil je bepaalde leuke dingen doen? Dan is het Evi Pensioen plan een interessante keuze. Er wordt bij dit plan belegd in twee verschillende zogeheten profielfondsen. Hoe ouder je wordt, hoe dichterbij de AOW-leeftijd komt. Wanneer je dichterbij deze leeftijd komt zal het risico van de gedane beleggingen bij Evi van Lanschot worden afgebouwd. Zo is er minder risico, uiteraard eventueel ook wat minder rendement. Toch is het voordeel dat het opgebouwde kapitaal en rendement op deze manier redelijk veilig worden gesteld. Je kunt online op ieder gewenst moment bekijken hoe de zaken er voor staan met het opbouwen van het aanvullend inkomen voor het pensioen.

Duidelijkheid bij Evi van Lanschot

Er is continu duidelijkheid en inzicht in wat er met je geld wordt gedaan. In een oogopslag kun je bekijken wat het reeds opgebouwde tegoed is. Uiteraard is er hulp beschikbaar bij vragen, ook voor de beginnende belegger. Zo is het mogelijk om per live video chat vragen te stellen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van telefonisch contact, of kunnen vragen per e-mail worden gesteld. Al met al maakt Evi van Lanschot een duidelijke en behulpzame indruk De drempel om deel te nemen en te starten met beleggen voor de toekomst is niet te hoog.

De website is duidelijk en rustig, maar er wordt absoluut voldoende informatie gegeven over het aanvullen van het pensioen door middel van beleggen. Uiteraard is het mogelijk om extra informatie op te vragen via de website van Evi van Lanschot. Er is wel sprake van eenmalige aanmeldkosten voor het beleggen bij dit bedrijf, gezien de geboden service lijkt dit terecht. Desalniettemin zijn er ook aanbieders die vergelijkbare rekeningen gratis aanbieden.

Beleggen voor Pensioen