For Tomorrow

For Tomorrow Pensioenbeleggen

Het opbouwen van een eigen pensioen is iets waar velen van de Nederlandse bevolking zich tegenwooordig mee bezig houden. En terecht. Vanwege de vergrijzing van onze bevolking in Nederland heeft de regereing de leeftijd waarop we van ons pensioen kunnen genieten aangepast naar ons 67ste levensjaar. Het economische beleid is veranderd en we bouwen in veel gevallen minder pensioen op via onze werkgever dan voorheen. Zo is het zeker geen overbodige luxe om bijvoorbeeld op het overzicht van je pensioen van de overheid in te loggen met je DigiD. Hierop kun je zien wat het bedrag zal zijn dat je gaat ontvangen in de toekomst. Het bedrijf For Tomorrow heeft een oplossing bedacht voor onze voorziening voor de oude dag.

Vergelijk ook deze manieren van beleggen voor pensioen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 5000,- met Binck Comfort. Het is mogelijk te richten op vermogensgroei én risicobeperking. Geschikt voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open een rekening + Nu tot € 400,- startgeld cadeau
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met Robo Advisor van Openbank kan je de automatische vermogensbeheerder aan het werk zetten met verschillende strategieën. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Wat biedt For Tomorrow wat betreft het pensioen?

Bij For Tomorrow is het mogelijk om op twee verschillende manieren vermogen op te bouwen voor het pensioen. Zo kan er bijvoorbeeld een bankspaarrekening worden geopend bij dit bedrijf. Hierop stort je eenmalig of met overboekingen bijvoorbeeld het geld van een lijfrentepolis. Je belegt het geld in de fondsen van dit bedrijf en het geld blijft vast staan tot aan de leeftijd waarop je recht hebt op pensioen.

Dit gebeurt uiterlijk tot en met vijf jaar na het bereiken van de leeftijd waarop je recht hebt op AOW. Hierna ‘koop’ je als het ware een inkomen voor het pensioen bij een zelf uitgekozen aanbieder. Pas daarna wordt er inkomstenbelasting betaald. De te betalen belasting is afhankelijk van de schijf waar het inkomen onder valt. Het belastingvoordeel in Box 1 van de belastingdienst is aanzienlijk.

Beleggen voor het pensioen bij For Tomorrow

Ook voor het beleggen voor het pensioen kun je terecht bij For Tomorrow. Met de For Tomorrow Vrij Beleggingsrekening kun je voordeel behalen in Box 3 van de belastingdienst. Wel is dit afhankelijk van het totale kapitaal inclusief rendement dat je bij elkaar hebt na het vrijkomen van het bedrag op de rekening. De vermogensrendementsheffing van 1,2% moet (in 2016) worden voldaan als het totale bedrag meer dan 24,437 Euro bedraagt. Het is verstandig om hier rekening mee te houden voor je gaat beleggen bij For Tomorrow, of via welk ander bedrijf dan ook.

Wil je meer informatie? Dan is For Tomorrow telefonisch bereikbaar. Je kunt terecht met vragen over de producten en men geeft je graag een goed advies wat betreft de geboden mogelijkheden voor het opbouwen van meer pensioen.

Beleggen voor Pensioen