Robeco

Robeco Pensioen: laat experts je geld beleggen

Robeco is een bekend bedrijf in Nederland en biedt als een van velen de mogelijkheid om te sparen en daarbij het geld te beleggen. De website valt direct op wat betreft duidelijke informatie. Tevens zijn er soms acties waarbij men bijvoorbeeld recht heeft op een extra gratis bedrag bovenop het bedrag dat je zelf inlegt op jouw Robeco rekening. Het bedrijf biedt een soort fondsbeleggen, waarbij jij zelf zeggenschap blijft houden over je rekening. De experts van het bedrijf beleggen jouw geld en zorgen voor een mooi rendement. De experts van Robeco hebben maar liefst 85 jaar ervaring in het beleggen.

Ontdek ook deze manieren van pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
Op een slimme manier zelf vermogen voor later opbouwen?
Met FXFlat is het mogelijk om te handelen in aandelen, ETF, opties en futures via een professioneel handelsplatform. Met de uitstekende klantenservice krijg je 24 uur per dag hulp!
Start nu, open een rekening
Vermogen opbouwen voor later:
Bekijk tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg slim wordt belegd in indexfondsen. Bepaal eenmalig zelf je strategie en laat specialisten het werk doen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Ideaal voor pensioenbeleggen:
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >Open nu een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen: Wilt u beleggen voor uw pensioen, maar weet u niet precies waarin en hoe? De experts van ABN AMRO begeleiden je in de keuze, hoelang je wilt beleggen en het risico dat je wilt nemen. Je kiest zo een ABN AMRO Profielfonds, die de experts beheren. Je kan altijd de keuzes aanpassen of stoppen.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je beleggen met Robeco?

Het beleggingsplan van Robeco heet Robeco ONE. Jij bepaalt bij het openen van de rekening en het beleggen helemaal zelf hoeveel risico jij wilt lopen bij het (laten) beleggen van jouw geld. Kies jij voor een neutrale, een offensieve of een defensieve variant van beleggen? Jij bepaalt zelf hoeveel geld je inlegt en wanneer je dit doet. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de kennis van de experts van Robeco en krijg je rendement over je ingelegde geld.

Het risico van beleggen bij Robeco

Net zoals bij alle andere aanbieders van het beleggen, zijn er ook bij Robeco risico’s verbonden aan het beleggen. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn. Zo kan het rendement uiteraard tegenvallen. Toch levert het beleggen in aandelen zoals dat onder andere bij Robeco gedaan wordt, door de bank genomen meer op aan rendement dan de rente op een reguliere spaarrekening. Het kiezen voor beleggen bij Robeco is dan ook een solide keuze. Het bedrijf rekent jaarlijkse kosten van 1,4% (in 2016). Dit percentage wordt lager naarmate je meer geld inlegt op de rekening die je voor het beleggen hebt.

De handige tool van Robeco

Met een handige tool kun je op de website jouw inleg, je leeftijd en je spaardoel bekijken. Zo krijg je snel te zien hoe lang en hoeveel je moet sparen en moet inleggen om tot een bepaald spaardoel te komen. Let wel, het blijft beleggen dus er zijn geen garanties. Het meest risicovolle fonds heeft in de afgelopen jaren het hoogste rendement opgeleverd. Hier is Robeco met recht trots op.

Toch was er rendement voor iedereen, ook voor de deelnemers aan de defensieve en offensieve fondsen voor het beleggen en sparen tegelijk. Uiteraard kun je bij Robeco terecht voor meer informatie over deze interessante aanbieder van het sparen voor je pensioen en beleggen tegelijk.

Beleggen voor Pensioen