Robeco

Robeco Pensioen: laat experts je geld beleggen

Robeco is een bekend bedrijf in Nederland en biedt als een van velen de mogelijkheid om te sparen en daarbij het geld te beleggen. De website valt direct op wat betreft duidelijke informatie. Tevens zijn er soms acties waarbij men bijvoorbeeld recht heeft op een extra gratis bedrag bovenop het bedrag dat je zelf inlegt op jouw Robeco rekening. Het bedrijf biedt een soort fondsbeleggen, waarbij jij zelf zeggenschap blijft houden over je rekening. De experts van het bedrijf beleggen jouw geld en zorgen voor een mooi rendement. De experts van Robeco hebben maar liefst 85 jaar ervaring in het beleggen.

Ontdek ook deze manieren van pensioenbeleggen:

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Hoe kun je beleggen met Robeco?

Het beleggingsplan van Robeco heet Robeco ONE. Jij bepaalt bij het openen van de rekening en het beleggen helemaal zelf hoeveel risico jij wilt lopen bij het (laten) beleggen van jouw geld. Kies jij voor een neutrale, een offensieve of een defensieve variant van beleggen? Jij bepaalt zelf hoeveel geld je inlegt en wanneer je dit doet. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de kennis van de experts van Robeco en krijg je rendement over je ingelegde geld.

Het risico van beleggen bij Robeco

Net zoals bij alle andere aanbieders van het beleggen, zijn er ook bij Robeco risico’s verbonden aan het beleggen. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn. Zo kan het rendement uiteraard tegenvallen. Toch levert het beleggen in aandelen zoals dat onder andere bij Robeco gedaan wordt, door de bank genomen meer op aan rendement dan de rente op een reguliere spaarrekening. Het kiezen voor beleggen bij Robeco is dan ook een solide keuze. Het bedrijf rekent jaarlijkse kosten van 1,4% (in 2016). Dit percentage wordt lager naarmate je meer geld inlegt op de rekening die je voor het beleggen hebt.

De handige tool van Robeco

Met een handige tool kun je op de website jouw inleg, je leeftijd en je spaardoel bekijken. Zo krijg je snel te zien hoe lang en hoeveel je moet sparen en moet inleggen om tot een bepaald spaardoel te komen. Let wel, het blijft beleggen dus er zijn geen garanties. Het meest risicovolle fonds heeft in de afgelopen jaren het hoogste rendement opgeleverd. Hier is Robeco met recht trots op.

Toch was er rendement voor iedereen, ook voor de deelnemers aan de defensieve en offensieve fondsen voor het beleggen en sparen tegelijk. Uiteraard kun je bij Robeco terecht voor meer informatie over deze interessante aanbieder van het sparen voor je pensioen en beleggen tegelijk.

Beleggen voor Pensioen