Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Pensioen Beleggen Centraal Beheer: ontdek de voordelen

pensioen beleggen centraal beheerBeleggen is voor steeds meer consumenten een interessante manier om extra geld te laten groeien. Mede door de steeds vaker dalende rentes van de spaarrekeningen bij de banken kiezen we massaal voor een andere manier om kapitaal op te bouwen. Een van de meest gehoorde redenen voor het starten met beleggen is het opbouwen van een goed pensioen. Bij Pensioen Beleggen Centraal Beheer heb je de mogelijkheid om je voordeel te doen met het beleggen zonder de noodzaak om veel kennis te hebben van het beleggen.

Meer informatie over pensioen beleggen bij Centraal Beheer >

of start en ontvang € 50,- welkomstbonus

Moeiteloos Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Heb je extra spaargeld of een bedrag dat je kunt missen zonder problemen? Dan kun je het Pensioen Beleggen Centraal Beheer overwegen. Het grote voordeel van het kiezen voor beleggen bij Centraal Beheer is het feit dat je weinig omkijken hebt naar jouw geld. Specifieke kennis van het beleggen is niet nodig. De experts van het Gemaksbeleggen houden jouw investering in de gaten en sturen bij waar nodig. Jouw inleg wordt vanuit een beleggingsrekening bij Centraal Beheer gebruikt om te beleggen in mixfondsen. Hierdoor wordt het risico gespreid. Bij het beleggen van geld heb je immers nooit de garantie dat je winst maakt. Toch heb je door middel van het beleggen van geld een grotere kans op rendement.

Voor je Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Bij het Pensioen Beleggen Centraal Beheer bepaal je zelf hoeveel geld je wilt inleggen. Dit bedrag kun je desgewenst ook tussentijds aanpassen. Ook kies je zelf voor het risico dat men mag nemen wat betreft het beleggen van jouw geld in mixfondsen. Deze fondsen bestaan uit obligaties, aandelen en grondstoffen. Het is mogelijk om de samenstelling van de specifieke fondsen te bekijken bij Centraal Beheer. Je kunt een keuze maken uit een Ambitieus, Gemiddeld en een Voorzichtig beleggingsfonds, met elk een eigen samenstelling aan aandelen. Het Ambitieus Fonds geeft een mogelijk hoger rendement dan het Voorzichtig Fonds. Met andere woorden; bij het Pensioen Beleggen Centraal Beheer heb je uiteindelijk altijd zelf de controle over jouw geld.

Het Pensioen Beleggen Centraal Beheer eenvoudig vergelijken

Wanneer je jouw geld voor een langere periode kunt missen en het avontuur van het (laten) beleggen aan wilt gaan, is het verstandig om een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders van het beleggen. Met onze onafhankelijke informatie maak je snel een vergelijking tussen bijvoorbeeld Pensioen Beleggen Centraal Beheer en andere aanbieders. Zo weet je snel of Pensioen Beleggen Centraal Beheer bij je past.

Aanbieder Omschrijving Actie  
Pensioenbeleggen


Meer info >
Flatex Gratis Beleggen, ook voor Pensioen: Zelf beleggen in aandelen, obligaties en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Bij Flatex betaal je geen transactiekosten.
Open nu een rekening
Open een rekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening: Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Open een pensioenrekening en beleg voor je pensioen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen Binck

Meer info >
Beleggen voor pensioen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Pensioen. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Je profiteert daarnaast ook van aantrekkelijk belastingvoordeel als het pensioen wordt uitgekeerd. Ideaal voor pensioenbeleggen zonder omkijken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een pensioenrekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Brand New Day biedt een pensioenrekening waarbij je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kan je altijd zien hoe het met je pensioen gaat.
Gratis rekening openen
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Start nu met beleggen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 50,- >Open nu een rekening en ontvang € 50,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer info >
Binck is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 250,- transactietegoed! Gratis € 250,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Zwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen voor Pensioen