Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Pensioen Beleggen Centraal Beheer: ontdek de voordelen

pensioen beleggen centraal beheerBeleggen is voor steeds meer consumenten een interessante manier om extra geld te laten groeien. Mede door de steeds vaker dalende rentes van de spaarrekeningen bij de banken kiezen we massaal voor een andere manier om kapitaal op te bouwen. Een van de meest gehoorde redenen voor het starten met beleggen is het opbouwen van een goed pensioen. Bij Pensioen Beleggen Centraal Beheer heb je de mogelijkheid om je voordeel te doen met het beleggen zonder de noodzaak om veel kennis te hebben van het beleggen.

Meer informatie over pensioen beleggen bij Centraal Beheer >

of start en ontvang € 50,- welkomstbonus

Moeiteloos Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Heb je extra spaargeld of een bedrag dat je kunt missen zonder problemen? Dan kun je het Pensioen Beleggen Centraal Beheer overwegen. Het grote voordeel van het kiezen voor beleggen bij Centraal Beheer is het feit dat je weinig omkijken hebt naar jouw geld. Specifieke kennis van het beleggen is niet nodig. De experts van het Gemaksbeleggen houden jouw investering in de gaten en sturen bij waar nodig. Jouw inleg wordt vanuit een beleggingsrekening bij Centraal Beheer gebruikt om te beleggen in mixfondsen. Hierdoor wordt het risico gespreid. Bij het beleggen van geld heb je immers nooit de garantie dat je winst maakt. Toch heb je door middel van het beleggen van geld een grotere kans op rendement.

Voor je Pensioen Beleggen Centraal Beheer

Bij het Pensioen Beleggen Centraal Beheer bepaal je zelf hoeveel geld je wilt inleggen. Dit bedrag kun je desgewenst ook tussentijds aanpassen. Ook kies je zelf voor het risico dat men mag nemen wat betreft het beleggen van jouw geld in mixfondsen. Deze fondsen bestaan uit obligaties, aandelen en grondstoffen. Het is mogelijk om de samenstelling van de specifieke fondsen te bekijken bij Centraal Beheer. Je kunt een keuze maken uit een Ambitieus, Gemiddeld en een Voorzichtig beleggingsfonds, met elk een eigen samenstelling aan aandelen. Het Ambitieus Fonds geeft een mogelijk hoger rendement dan het Voorzichtig Fonds. Met andere woorden; bij het Pensioen Beleggen Centraal Beheer heb je uiteindelijk altijd zelf de controle over jouw geld.

Het Pensioen Beleggen Centraal Beheer eenvoudig vergelijken

Wanneer je jouw geld voor een langere periode kunt missen en het avontuur van het (laten) beleggen aan wilt gaan, is het verstandig om een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders van het beleggen. Met onze onafhankelijke informatie maak je snel een vergelijking tussen bijvoorbeeld Pensioen Beleggen Centraal Beheer en andere aanbieders. Zo weet je snel of Pensioen Beleggen Centraal Beheer bij je past.

Aanbieder Omschrijving


voor pensioenMeer info >
Trade Republic Periodiek beleggen & Sparen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn voor je pensioen. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Combineer het met sparen: verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zet geld opzij voor uw pensioen, mét belastingvoordeel!
Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Met hun pensioenrekening wordt je inleg slim belegd in grote indexfondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je modelportefeuille en beleg je jaarruimte voor flinke belastingvoordelen. Online kan je altijd zien hoe het gaat.
Start nu, open een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Pensioenbeleggen


Meer info >
DEGIRO Pensioenrekening
Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland.
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
MEXEM, zelf beleggen voor pensioen
Zelf beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met MEXEM betaal je lage commissie en kan je gebruik maken van een coach die je helpt.
Vraag Gratis informatie aan. Wil je starten? Dan krijg je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,-!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Open Nu een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Aanbieders. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.
Beleggen voor Pensioen